Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 iul 2008 - Anul XIII, nr. 177 (3858)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

SUA, în topul destinaţiilor de vacanţă din viitorul apropiat

Turiştii sunt de părere că SUA reprezintă prima ţară ce ar trebui vizitată în viitorul apropiat, Australia fiind, astfel, detronată din topul destinaţiilor preferate de turişti, potrivit unui studiu realizat de compania Lonely Planet, informează Reuters.

Australia este ţara ce a condus în topul ţărilor preferate ca destinaţie de vacanţă în viitorul apropiat încă din 2004, când Lonely Planet a început să facă acest studiu anual, Travelers'Pulse, însă anul acesta şi-a pierdut poziţia în faţa Statelor Unite, fiind urmată de Marea Britanie.

"Statele Unite au devenit mult mai populare datorită cursului variabil al dolarului, care a transformat o ţară foarte scumpă pentru turişti într-una mult mai accesibilă", a declarat analistul de marketing al companiei Lonely Planet, Adam Stanford.

Grecia a fost eliminată din topul zece al destinaţiilor de vacanţă, după ce anul trecut a ocupat poziţia a zecea în clasamentul, iar Canada a debutat pe locul 9 în acest an.

Totuşi, Australia rămâne, pentru cel de-al patrulea an consecutiv, în topul locurilor preferate care au fost deja vizitate, fiind urmată de Italia şi Statele Unite.

"Australia este o destinaţie clasică pentru turişti, ce are atât de multe de oferit, este posibil să îşi păstreze popularitatea pentru mult timp de acum încolo", a explicat Stanford.

Studiul, unul dintre cele mai aprofundate de acest fel, a fost realizat pe 17.500 de persoane din 132 de ţări, în perioada martie - aprilie 2008, pe site-ul www.lonelyplanet.com.

Studiul a mai scos la iveală că cei mai mulţi dintre vizitatori nu se pot lipsi de telefoanele mobile în timpul vacanţelor. 82% dintre aceştia au spus că îşi iau telefoanele cu ei în vacanţă, în vreme ce 24% dintre turişti folosesc telefoanele pentru a descărca informaţii practice.

Clasamentul viitoarelor destinaţii de vacanţă arată astfel: Statele Unite, pe prima poziţie, Australia, Marea Britanie, Italia, Noua Zeelandă, Franţa, Thailanda, Spania, Canada şi China.

Clasamentul ţărilor deja vizitate preferate de turişti include, în ordine, Australia, Italia, Statele Unite, Marea Britanie, Thailanda, Noua Zeelandă, Franţa, India, Canada şi China.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SUA, în topul destinaţiilor de vacanţă din viitorul apropiat.
 Vizualizări articol: 668 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SUA, în topul destinaţiilor de vacanţă din viitorul apropiat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei