Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 mar 2008 - Anul XIII, nr. 73 (3754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina şi Brad, înrudiţi cu prezidenţiabilii americani

Candidaţii la alegerile prezidenţiale americane ar putea dispune de calităţi de vedetă şi chiar au astfel de vedete în familiile lor, potrivit unui studiu genealogic care o asociază pe Hillary Clinton cu Angelina Jolie şi pe Barack Obama cu Brad Pitt, relatează Reuters.

Societatea Istorică New England (NEHGS) din Boston a dat publicităţii ieri un studiu care a identificat arborele genealogic al tuturor celor trei candidaţi principali, descoperind că toţi au rude faimoase, atât decedate, cât şi în viaţă.

Potrivit studiului, senatorul de Illinois Barack Obama, a cărui mamă este originară din statul Kansas, s-ar înrudi cu cel puţin şase preşedinţi, printre care George W. Bush şi tatăl său, Gerald R. Ford, Lyndon B. Johnson, Harry S. Truman şi James Madison.

Printre alţi veri îndepărtaţi ai acestuia s-ar numără, de asemenea, fostul premier britanic Sir Winston Churchill şi Brad Pitt, văr de gradul nouă cu Edwin Hickman care a murit în Virginia în 1769.

"Filiaţia pe linie maternală include statele din sud şi de pe coasta centrală a Oceanului Atlantic", a declarat Christopher Child, genealog în cadrul NEHGC, cea mai veche organizaţie genealogică din Statele Unite, înfiinţară în 1845.

Contracandidatul lui Obama, senatorul de New Yotk, Hillary Clinton, are un strămoş comun cu partenera lui Brad Pitt, Angelina Jolie. Clinton şi Jolie sunt veri de gradul nouă cu Jean Cusson din Saint Sulpice, Quebec, care a murit în 1718.

Child a declarat că Hillary Clinton este, de asemenea, înrudită cu Madonna, Celine Dion şi Alanis Morissette, precum şi cu scriitorul Jack Kerouac. O altă verişoară a lui Clinton ar fi Camilla Parker-Bowles, soţia prinţului Charles.

Senatorul republican de Arizona John McCain este văr de gradul şase cu Laura Bush, restul strămoşilor fiind destul de dificil de identificat.

"Strămoşii lui McCain sunt în special din sud", a precizat Child, subliniind că alegătorii americani nu ar trebui să se lase influenţaţi de rudele faimoase ale politicienilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina şi Brad, înrudiţi cu prezidenţiabilii americani.
 Vizualizări articol: 319 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angelina şi Brad, înrudiţi cu prezidenţiabilii americani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei