Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 ian 2008 - Anul XIII, nr. 7 (3688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fustele cu cute, vedetele sezonului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În anul care tocmai a început, cutele sunt cele care dau un nou impuls modei atunci când vine vorba despre fuste.
Cu câteva sezoane în urmă, am asistat cu toţii la o reîntoarcere a feminităţii pe podiumurile prezentărilor de modă. Pantalonii şi taioarele au trecut treptat, treptat în plan secund, lăsând locul rochiilor şi fustelor pline de eleganţă şi rafinament. Ultimele colecţii prezentate au adus modificări esenţiale acestor obiecte vestimentare, care sunt prin definiţie un simbol al feminităţii. Dacă în urmă cu câţiva ani erau în mare vogă aşa zisele - rochii şi fuste - sac, acestea au fost urmate de cele cu volane, pentru ca în vara trecută să lase locul rochiilor - gogoşar. Acum însă, cum era de aşteptat, o nouă tendinţă se conturează în lumea modei feminine. Potrivit creatorilor, un must have al noului an este fusta cu cute. Fie că este lungă până la genunchi, amintind de uniformele elevelor de colegiu, fie că este scurtă, fustele cu cute oferă un aer tineresc şi ştrengăresc celor care le poartă.

Tendinţe
Prezentarea de modă a casei Miu Miu a scos în evidenţă un model de fustă cu cute de culoare roşu aprins, la care au fost asortaţi ciorapi de lână lungi.
Deosebită este fusta prezentată de casa de modă Etro. Este vorba despre o fustă cu pliuri subţiri, mai strâmtă în zona tivului, în formă de anforă, şi care se situează undeva la mijloc între fustele cu cute şi cele gogoşar.
Originală este şi fusta prezentată de Vivienne Westwood, care are cute oblice şi se pretează a fi purtată deasupra unor pantaloni mulaţi pe picior.
Cutele largi dintr-o ţesătură mixtă de mătase şi lână caracterizează creaţiile Hoss-Intropia. Pentru doamnele care se lasă convinse cu greu să poarte fuste cu cute există şi variante „mai moderate”, precum fustele din lână propuse de Odd Molly, care sunt aderente cu silueta şi se deschid cu cute în partea inferioară.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fustele cu cute, vedetele sezonului.
 Vizualizări articol: 1038 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fustele cu cute, vedetele sezonului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tortino 6 porţii - 60 minute 175g ciocolată amară150g unt75g zahăr6 gălbenuşuri3 albuşuri75g făină Topiţi ciocolata şi untul la foc mic. Bateţi gălbenuşurile cu zahărul, până când obţineţi o compoziţie cremoasă. Adăugaţi... Citeşte