Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 nov 2007 - Anul XII, nr. 279 (3651)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Astăzi

"Dansez pentru tine", în albastru

În ediţia de astăzi a emisiunii "Dansez pentru tine", difuzată la Pro TV, de la 20.30, concurenţii, prezentatorii şi publicul vor fi îmbrăcaţi în albastru, iar Ştefan Bănică Jr. urmează să interpreteze, în premieră, o piesă nouă de pe cel mai recent album al său, "Împreună".

Cele patru perechi rămase în competiţie vor dansa pe ritmuri de free-style şi salsa pentru a cuceri juriul şi telespectatorii.

Perechea care până săptămâna trecută se afla pe lista favoritelor este acum la un pas de eliminare. Alex Velea şi Cristina Stoicescu sunt pentru prima dată la duel şi vor avea de dansat unul dintre stilurile noi, free-style sau salsa, şi cele două stiluri din ediţia precedentă. Ei se duelează, pentru a rămâne în competiţie, cu perechea formată din Ioana Ginghină şi Mihai Botezat.

În show-ul de vineri o trupă de fete va dansa pe patine cu rotile pentru o patinatoare care are nevoie de ajutor, iar o pereche de copii dansatori campioni, care fac parte din baletul mic al emisiunii "Dansez pentru tine", vor face dovada talentului lor pe ringul de dans pentru o fetiţă săracă pentru care gimnastica şi dansul sunt singurele plăceri.

Alex Velea şi Cristina (23 de ani) dansează pentru soţul ei, George, în vârstă de 23 de ani, care suferă de acromegalie. În luna septembrie a anului trecut, acestuia i s-a descoperit o tumoare pe creier care secretă hormoni de creştere. Telespectatorii care vor să-l ajute pe George şi să-i recompenseze pe Alex şi Cristina, pentru spectacolul frumos pe care-l fac în fiecare vineri seară, o pot face trimiţând SMS la 1776, cu textul Alex sau Cristina, sau sunând la 0900760601.

Ioana şi Mihai se vor întrece în paşi de dans cu o pereche puternică, dar aşteaptă ca elevii, profesorii, părinţii şi toţi oamenii care se gândesc la viitorul învăţământului să-i voteze, trimiţând SMS la 1776 cu textul Ioana sau Mihai sau sunând la 0900760602. Dacă visul lui Mihai se va împlini, mai bine de 200 de elevi vor avea şansa să studieze într-o şcoală nouă, în condiţii decente.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Dansez pentru tine", în albastru.
 Vizualizări articol: 465 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Dansez pentru tine", în albastru0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei