TOYOTA - Noul Yaris electric hybrid
TOYOTA - Noul Yaris electric hybrid
TOYOTA - Noul Yaris electric hybrid
 
vineri, 9 nov 2007 - Anul XII, nr. 265 (3639)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9265 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,0823 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Shopping City Suceava
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Record Guinness

Cel mai scump desert din lume, la New York

Cel mai scump desert din lume, un "Sundae" din îngheţată de ciocolată în valoare de 25.000 de dolari, realizat de un maestru bucătar din New York, a fost inclus în Cartea Recordurilor, informează Reuters.

Stephen Bruce, proprietar al restaurantului Serendipity 3, s-a asociat cu producătorul de bijuterii Euphoria New York pentru a crea "Frrozen Haute Chocolate", un desert din îngheţată care conţine 28 de tipuri de ciocolată, dintre care 14 sunt printre cele mai scumpe şi exotice din lume.

Desertul conţine 5 grame de aur comestibil de 23 de carate şi se serveşte într-un bol decorat cu aur comestibil. La baza cupei este aşezată o brăţară de aur de 18 carate decorată cu diamante albe. Desertul este decorat cu frişcă acoperită cu aur comestibil şi o porţie de Madeline au Truffe de la compania Knipschildt Chocolatier, care costă aproximativ 7.500 de euro kilogramul.

Desertul se serveşte cu o linguriţă din aur decorată cu diamante albe şi ciocolatii, care poate fi luată acasă.

"Ne-a luat mult timp să experimentăm cu toate ingredientele şi aromele şi am avut nevoie de peste trei luni doar pentru a crea linguriţa din aur", a spus Bruce.

În urmă cu patru ani, Bruce a lansat un "Sundae" numit Golden Opulence, în valoare de 1.000 de dolari, care deja a fost adoptat de multe celebrităţi.

Marţi, un alt maestru bucătar din New York, Frank Tujague, de la hotelul The Westin New York, a fost inclus în Guinness Book pentru cel mai scump colăcel, în valoare de 1.000 de dolari, ornat cu cremă de brânză, trufe, boabe de goji (un soi de măceşe), jeleu de Riesling şi decorat cu frunze din aur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel mai scump desert din lume, la New York.
 Vizualizări articol: 432 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cel mai scump desert din lume, la New York0.05

Facos Suceava
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei