Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 oct 2007 - Anul XII, nr. 252 (3627)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Astăzi, la ProTv

"""Dansez pentru tine"", în alb, roşu şi negru"

"

În cea de-a doua ediţie "Dansez pentru tine", difuzată diseară, la 20.30, la Pro TV, cele opt perechi vor fi costumate în alb, roşu şi negru, la fel ca şi ringul, orchestra, juriul şi publicul, iar Ştefan Bănică Jr. va cânta îmbrăcat în aceleaşi culori.

Pentru această a doua ediţie a emisiunii "Dansez pentru tine", baletul coordonat de Edi Stancu îşi propune să cucerească telespectatorii cu un dans contemporan special, iar baletul de copii va încerca să le dea replica tot în paşi de dans. Emoţiile vor depăşi, însă, graniţele culorilor, pentru că una dintre perechile "condamnate" la duel va părăsi competiţia.

Oana Nistor şi Vasile Roibu, împreuna cu coregrafa lor, Andra, au suferit două zile după aflarea verdictului.

"Mi-a părut foarte rău ca am picat la duel din prima ediţie, pentru că am muncit foarte mult. Am suferit pentru Vasile, care este un om atât de bun şi puternic. Însă, ne-am redresat după o zi de discuţii şi lacrimi şi ne-am propus să luptăm cu toate forţele, până la ultima picătură de energie pentru a câştiga votul şi respectul telespectatorilor. Important este să fim cu fruntea sus, indiferent de verdict. Şi oricum, i-am promis lui Vasile că o să fiu alături de el până îşi va vedea visul împlinit", a povestit Oana Nistor cu câteva zile înainte de marea înfruntare de pe ringul de la "Dansez pentru tine".

Oana şi Vasile luptă pentru socrul lui Vasile, pe care el îl iubeşte ca pe un tată şi căruia vrea să-i ofere remediul pentru boala pe care o are de 30 de ani, un ulcer varicos.

Mihai, de la Trei Sud-Est, dansează cu Claudia Furpass, pentru a-i asigura micuţei Sarah, în vârstă de 3 ani, un viitor sigur în cazul în care mama ei va muri. Claudia şi-a dorit foarte mult un copil, iar Sarah a venit pe lume atunci când mama ei se aştepta mai puţin. Însă toate tratamentele hormonale, pe care ea le-a făcut pentru a rămâne însărcinată, au dus-o pe Claudia la cancer. După o intervenţie chirurgicală grea şi tratamente puternice, Claudia a învins lupta cu cancerul, însă boala ar putea recidiva oricând.

Mihai este foarte implicat în visul Claudiei, mai ales că şi el are o fetiţă de aceeaşi vârsta cu fetiţa Claudiei, pe care o chemă tot Sara: "Îmi doresc ca telespectatorii să fie alături de noi şi lupt în fiecare minut pentru visul Claudiei, pentru că şi eu sunt părintele unei fetiţe şi ştiu cât de important este un copil în viaţa oricui. O înţeleg pe Claudia şi mă bucur că îi pot fi alături în drumul ei pentru împlinirea acestui vis nobil", a declarat Mihai înainte de duelul al cărui verdict îl pot da doar telespectatorii Pro TV prin votul lor.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului """Dansez pentru tine"", în alb, roşu şi negru".
 Vizualizări articol: 1439 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"""Dansez pentru tine"", în alb, roşu şi negru"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei