Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 oct 2007 - Anul XII, nr. 250 (3625)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Cluj,

Beyonce a cântat pe ploaie

"

Cântăreaţa Beyonce a interpretat, luni seară, în concertul de pe stadionul "Ion Moina" din Cluj-Napoca 20 de piese de pe albumul "B-Day", dar şi piese mai vechi ale sale şi ale trupei "Destiny Child", din care a făcut parte.

Beyonce a început recitalul cu 30 de minute întârziere faţă de ora stabilită, 20.00, iar la final nu revenit pe scenă pentru bis. Pe parcursul concertului, ea a schimbat şapte ţinute de scenă, rămânând la un moment dat în pantaloni scurţi, şi a antrenat publicul de pe stadion să-i cânte în cor piesele mai cunoscute.

Spectacolul a inclus şi scene de balet, dar şi solo-uri de saxofon şi clape, susţinute de membrii trupei de dansatori şi instrumentişti care au acompaniat-o pe scenă.

Beyonce a spus, adresându-se publicului, că înainte de începerea concertului, membrii staff-ului i-au sugerat să anuleze spectacolul din cauza vremii nefavorabile, dar ea a refuzat şi a mulţumit clujenilor pentru că au venit la stadion în ciuda ploii şi a frigului. Pe ecranul gigant din spatele scenei au fost proiectate secvenţe din videoclipurile sale, în timp ce concertul a putut fi vizionat pe alte două ecrane de mari dimensiuni amplasate de-o parte şi de alta a scenei.

Concertul a durat o oră şi jumătate, Beyonce retrăgându-se apoi în rulota specială pusă la dispoziţie de organizatori. Potrivit acestora, solista a părăsit Clujul imediat după show şi se va îndrepta spre Bombay, India, unde va ţine următorul concert. Artista şi-a anulat spectacolul din Istanbul, din cauza tensiunilor politice din această ţară.

La concertul de la Cluj-Napoca au asistat, conform organizatorilor, peste 10.000 de persoane.

 

70% din gazon distrus după concert

 

Conducătorii grupării Universitatea Cluj au declarat, ieri, că gazonul stadionului Ion Moina a fost distrus în proporţie de 70 la sută după concertul susţinut de cântăreaţa americană Beyonce.

Jucătorii şi oficialii Universităţii Cluj au fost dezamăgiţi după ridicarea prelatei care a acoperit gazonul arenei Ion Moina în timpul concertului Beyonce de luni seară. "Arată foarte rău, mai ales în partea din zona unde se afla scena. Iarba este călcată, pare că e mai mult noroi. Gazonul este distrus în proporţie de 70 la sută. Nu vom intra deloc pe el până la meciul cu Steaua", a spus directorul sportiv Sorin Vădana.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beyonce a cântat pe ploaie.
 Vizualizări articol: 580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beyonce a cântat pe ploaie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei