Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 oct 2007 - Anul XII, nr. 240 (3615)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fani

"Partea patra a seriei ""Indiana Jones"", cel mai aşteptat film al anului"

"

Partea a patra a francizei "Indiana Jones", în regia lui Steven Spielberg, s-a situat pe primul loc în topul celor mai aşteptate filme ale anului, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat în Statele Unite de un site de cinema, informează Reuters.

Titlul oficial al părţii a patra a celebrei francize produse de George Lucas este "Indiana Jones and the The Kingdom of the Crystal Skull", în traducere "Indiana Jones şi Regatul craniilor de cristal".

Filmul "Indiana Jones 4", cu Harrison Ford şi Cate Blanchett, va fi lansat în Statele Unite pe 22 mai 2008, cu ocazia Memorial Day (zi în care sunt comemoraţi militarii americani căzuţi la datorie), la 20 de ani de la a treia parte a seriei, "Indiana Jones şi Ultima Cruciadă".

Pe locul al doilea în topul realizat printre cinefilii americani de site-ul de cinema MovieTickets.com s-a situat continuarea unei alte francize de succes, cea a lui "Batman", "The Dark Knight", în regia lui Christopher Nolan, cu Christian Bale în rolul principal.

La sondaj au participat 2.000 de cinefili, care au fost rugaţi să evalueze nivelul lor de interes faţă de un film care urmează să fie lansat cu note de la 1 la 5. 

Doar două filme originale au intrat în top

În top au mai fost incluse continuări ale unor serii de succes, precum "Cronicile din Narnia", filme inspirate din cărţi de benzi desenate sau adaptări după filme vechi de televiziune. Doar două filme originale au intrat în top, "American Gangster", de Ridley Scott, cu Russell Crowe şi Denzel Washington, şi "I Am Legend", cu Will Smith în rolul principal.

În topul celor mai aşteptate 20 de filme au fost incluse, în ordine, "National Treasure 2: Book of Secrets", cu Nicolas Cage, pe locul al treilea, "American Gangster", "Cronicile din Narnia: Prinţul Caspian", "Iron Man", cu Robert Downey Jr., "I Am Legend", "Get Smart", cu Anne Hathaway, "The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor", cu Jet Li şi Michelle Yeoh, "Charlie Wilson's War", cu Julia Roberts şi Tom Hanks, "Hancock", cu Charlize Theron şi Will Smith, "Beowulf", cu Angelina Jolie şi Anthony Hopkins, "Busola de aur/ His Dark Materials: The Golden Compass", cu Nicole Kidman, "Mamma Mia!", cu Meryl Streep şi Pierce Brosnan, "The Incredible Hulk", cu Edward Norton, "Speed Racer", în regia fraţilor Andy şi Larry Wachowski, "Step Brothers", cu Will Ferrell şi John C. Reilly, "Bee Movie - povestea unei albine", cu Renee Zellweger şi Jerry Seinfeld, "Mr. Magnorium's Wonder Emporium" şi "Starship Dave", cu Eddie Murphy.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Partea patra a seriei ""Indiana Jones"", cel mai aşteptat film al anului".
 Vizualizări articol: 625 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
"Partea patra a seriei ""Indiana Jones"", cel mai aşteptat film al anului"2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează