Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 oct 2007 - Anul XII, nr. 240 (3615)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actriţă

Michelle Rodriguez, condamnată la 180 de zile de închisoare

"

Actriţa americană Michelle Rodriguez, star al serialului de televiziune de succes "LOST - Naufragiaţii", a fost condamnată la 180 de zile de închisoare pentru că a încălcat regulile libertăţii sub supraveghere la care a fost condamnată pentru mai multe accidente rutiere, informează Reuters.

Rodriguez, în vârstă de 29 de ani, a fost condamnată la închisoare după ce a recunoscut că nu a efectuat orele de serviciu în folosul comunităţii, pedeapsă primită pentru conducere în stare de ebrietate şi fugă de la locul accidentului. Actriţa va începe ispăşirea pedeapsei până de Crăciun.

Rodriguez a mai fost acuzată că a consumat alcool cel puţin în trei ocazii, deşi purta la picior o brăţară pentru monitorizare, încălcând astfel un ordin de abstinenţă dat pe o perioadă de 90 de zile.

În 2004, actriţa şi-a recunoscut vinovăţia după ce s-au formulat trei capete de acuzare la adresa ei, printre care s-au numărat conducerea în stare de ebrietate şi fugă de la locul accidentului.

În 2006, Rodriguez a fost condamnată la 60 de zile de închisoare pentru că fost implicată într-un accident rutier, încălcând regulile libertăţii sub supraveghere. Actriţa a efectuat doar patru ore şi 20 de minute din pedeapsă din cauză că închisoarea era prea aglomerată.

Tot în 2006, actriţa a fost condamnată de un judecător din insula Oahu, Hawai, la cinci zile de închisoare pentru că a condus în stare de ebrietate, pedeapsă din care a executat doar 65 de ore. Actriţa a ales să meargă la închisoare refuzând propunerea de a efectua ore de muncă în serviciul comunităţii.

Actriţa nu va avea dreptul la convertirea pedepsei în ore de muncă în serviciul comunităţii

În ceea ce priveşte ultima pedeapsă la care a fost condamnată, cele 180 de zile de închisoare, judecătorul a indicat că actriţa nu va avea dreptul la convertirea acesteia în ore de muncă în serviciul comunităţii şi nici la o reducere pe motiv de bună purtare sau la convertirea în arest la domiciliu. Actriţa mai are de efectuat 30 de zile de muncă în serviciul comunităţii şi va lucra pentru departamentul de transporturi.

Michelle Rodriguez a devenit celebră cu rolul unei adolescente pugiliste din filmul independent "Luptătoarea" (2000) şi a mai jucat în filme precum "Furios şi iute" şi "Luată de val". Personajul său din serialul "LOST - Naufragiaţii", ofiţerul de poliţie Ana-Lucia Cortez, a fost ucis după doar 20 de episoade.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michelle Rodriguez, condamnată la 180 de zile de închisoare.
 Vizualizări articol: 477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Michelle Rodriguez, condamnată la 180 de zile de închisoare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează