Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 oct 2007 - Anul XII, nr. 234 (3609)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Top

Forbes: Jennifer Aniston, cel mai profitabil star pentru presă

"

Actriţa americană Jennifer Aniston, protagonista serialului de televiziune de succes "Prietenii tăi", este cea mai bună alegere pentru coperta unei reviste mondene în ceea ce priveşte numărul de copii vândute, potrivit rezultatelor unui studiu realizat de Forbes, informează AFP.

Site-ul de internet Forbes.com a studiat în perioada 1 ianuarie - 30 iunie copertele şi vânzările raportate la chioşcurile de ziare ale şase mari publicaţii săptămânale, specializate în viaţa celebrităţilor.

Aniston, fosta vedetă a serialului de televiziune "Prietenii tăi" s-a detaşat net în topul celor mai profitabile staruri: "A figurat cel puţin o dată pe coperta fiecărei reviste studiate, în afară de In Touch, iar chipul său a vândut peste cinci milioane de exemplare", informează Forbes.com.

Jennifer Aniston a divorţat în 2005 de actorul Brad Pitt. Actriţa reprezintă "arhetipul femeii care a suferit", potrivit Candace Trunzo, redactor-şef al săptămânalului Star, citată de Forbes.

"Cred că majoritatea femeilor pot să dezvolte sentimente de simpatie pentru cineva care a iubit mult un bărbat, care, într-o răsturnare de situaţie tipic hollywoodiană, a părăsit-o pentru un star cu care a împărţit platoul de filmare", a spus Trunzo, referindu-se la Angelina Jolie, care în 2006 a născut-o pe fiica lui Brad Pitt.

Brad Pitt s-a situat pe locul al doilea în topul celor mai profitabile staruri pentru revistele mondene, fiind singurul bărbat inclus în primele zece locuri ale clasamentului.

În topul realizat de Forbes au mai fost incluse, în ordine, Scarlett Johansson, Angelina Jolie, recompensată cu un premiu Oscar pentru rolul din "Tinereţe furată" (2000), şi Reese Witherspoon, recompensată cu un premiu Oscar în 2006, pentru rolul din "Walk the Line: Povestea lui Johnny Cash".

Britney Spears, ale cărei probleme artistice, judiciare şi personale au căpătat amploare în ultima vreme, a apărut pe 18 coperte de reviste în ultimele şase luni. Dar, din cauza dezgustului inspirat de vedetă, aceste publicaţii au vândut în total cu 600.000 de exemplare mai puţin decât în mod obişnuit.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Forbes: Jennifer Aniston, cel mai profitabil star pentru presă.
 Vizualizări articol: 611 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forbes: Jennifer Aniston, cel mai profitabil star pentru presă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent