Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 dec 2011 - Anul XVI, nr. 288 (4886)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Soţi în uniformă

Poliţistul tăiat cu cuţitul stă în chirie şi câştigă împreună cu soţia, subofiţer, puţin peste 3.000 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţistul pus într-o situaţie limită sâmbătă noapte, când l-a împuşcat pe individul care l-a atacat şi tăiat cu cuţitul, locuieşte în chirie împreună cu soţia care îi este colegă şi câştigă împreună puţin peste 3.000 de lei lunar. Dacă este mult sau puţin rămâne la aprecierea fiecăruia, însă cu siguranţă că munca acestora, cu nopţi pierdute şi misiuni ce pot deveni oricând periculoase, nu este tocmai uşoară şi nici foarte bine motivată.

 

Agentul principal Ioan Petru, în vârstă de 25 de ani, este din municipiul Câmpulung Moldovenesc, tatăl său lucrând tot ca poliţist. Atât el cât şi soţia lui, agentul Alina Carmen Rusu, de 26 de ani, fac parte din Secţia de Poliţie 11 Pojorâta. Conform fişei postului, ei au de acoperit comunele Pojorâta, Sadova, Fundu Moldovei, Breaza şi Moldova Suliţa, noua organigramă desfiinţând posturile comunale. Ei stau cu chirie într-o locuinţă din Pojorâta pentru a fi aproape de locul de muncă şi primesc sume în contul decontării acesteia. Într-o perioadă, aceste indemnizaţii pentru chirii nu s-au plătit deloc, însă acum, chiar dacă cu întârziere, sumele se dau. Statutul de poliţist nu le permite însă să se plângă ori să vorbească cu presa despre aceste probleme, astfel că cei doi preferă să nu comenteze şi să meargă înainte, sperând la mai bine.       

 

A intervenit la un scandal între romi, la Moldova Suliţa   

Reamintim că sâmbătă noapte, în jurul orei 23.30, Secţia de Poliţie 11 Pojorâta a fost sesizată prin numărul de urgenţe 112 că la locuinţa Mariei Teodora Zlotariu, din comuna Moldova Suliţa, are loc un scandal de proporţii.

Agentul principal Ioan Petru, alături de o colegă cu care se afla în patrulă, a plecat imediat la faţa locului cu maşina de serviciu.

La sosirea patrulei la faţa locului, concubinul Mariei Zlotariu, Costică Nicuşor Buraciuc, în vârstă de 36 de ani, domiciliat în Bilca, care fusese bruscat de mai mulţi romi din familia femeii, era foarte recalcitrant şi, în momentul în care s-a încercat legitimarea sa, a scos un cuţit. 

 

Atacat şi tăiat cu cuţitul, a tras după a doua somaţie

Agentul de poliţie Ioan Petru a scos pistolul şi l-a somat pe bărbat să se oprească, însă acesta l-a atacat, tăindu-l superficial în zona cefei. Între cei doi a urmat o încăierare, agentul reuşind să-l împingă pe agresor şi somându-l încă o dată. În momentul în care atacatorul s-a repezit din nou spre el, Ioan Petru a tras înspre acesta un foc de armă, împuşcându-l în abdomen.

Subofiţerul a ajuns la spital cu o plagă tăiată şi câteva contuzii, în timp ce atacatorul a fost operat de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava, pentru a-i fi scos glonţul din abdomen.

 

Mulţi poliţişti se tem să tragă cu pistolul

Bărbatul împuşcat va fi cercetat penal pentru infracţiunea de ultraj contra autorităţii, dosarul fiind înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc. Şi agentul principal va trebuie să dea cu subsemnatul la procuror, care trebuie să stabilească dacă acesta a făcut uz de armă conform procedurilor legale.

De altfel, condiţiile în care un poliţist poate face uz de armă în România sunt destul de restrictive şi interpretabile, de aici plecând şi frica multor oameni în uniformă de a folosi armamentul din dotare chiar şi în situaţii limită, cum a fost cea de acum două zile.

În cazul de la Moldova Suliţa poliţistul l-ar fi somat o dată pe atacator, înainte de a fi tăiat, iar apoi şi a doua oară, trăgând abia în momentul în care individul se îndrepta din nou cu cuţitul înspre el. Cu alte cuvinte, în acest caz se poate spune că poliţistul a acţionat în ultimă instanţă, iar dacă nu îl împuşca pe bărbatul din Bilca, risca să fie rănit grav sau chiar omorât.

Ieri, subofiţerul de poliţie s-a prezentat la medicul legist, care urma să-i elibereze un certificat medico-legal cu privire la numărul de zile de îngrijiri medicale de care are nevoie în urma infracţiunii de ultraj.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţistul tăiat cu cuţitul stă în chirie şi câştigă împreună cu soţia, subofiţer, puţin peste 3.000 de lei.
 Vizualizări articol: 955 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 16 voturi
Poliţistul tăiat cu cuţitul stă în chirie şi câştigă împreună cu soţia, subofiţer, puţin peste 3.000 de lei4.0516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu ne interteseaza trimis de
( 6 dec 2011, 11:25:58
este irelevant ce salar au politistii.In momentul cand au depus juramantul si-au asumat raspunderea pericolului ce priveste locul de munca si implicit salariul.in juramant nu zice nicaieri ca daca castiga 1 leu sau 30 mil va actiona in functie de avantaje.sensibilizati vor fi frustatii si politistii.nu le convine salariul? sa se faca maturator de strada.acolo ai riscuri mai mici.si spor de rusine,poluare etc.In acest fel ai sansa sa scapi de umilinta unui spor de''limba straina''.cine stie,cunoaste.
Am zis !
1.1  RE: Nu ne interteseaza trimis de
( 6 dec 2011, 11:58:39
Tu daca nu ai depus un juramant, ti se pare corect sa ti se remunereze munca. Unui politist nu. Ce tare esti:)). Politistilor atunci cand pe acest onorabil si iresponsabil cetatean, va avea nevoie de voi tratati-l cu spatele. Valabil pentru orice cetatean cu aceasta atitudine.
1.2  RE: Nu ne interteseaza trimis de
( 6 dec 2011, 12:18:46
pardon, un poliţist ştie exact câţi bani va primi când se angajează, respectiv depune acel jurământ. dacă atât oferă statul asta e. referitor la acest incident îmi pare rău că pistolul trage numai foc cu foc. trebuia să-l umple de plumb pe infractor!
1.3  RE: Nu ne interteseaza trimis de
( 6 dec 2011, 12:26:33
lyarr..dupa comentariu esti posibil politist sau ma rog..un gardian ceva.n-ai inteles comentariul amice.referitor la gestul politistului n-am zis nimic.din contra Jos Palaria !M-am referit la modul de gandire mediocru al ziaristului(pe tine nu te includ considerand ca nu ai fost destul de atent) care incearca sa ne explice ce ''eroic si-a aparat patria si valorile ei'' pentru cativa banuti acolo care oricum nu acopera actele de vitejie voluntara ale acestuia.Capisci?
1.4  RE: Nu ne interteseaza trimis de
( 6 dec 2011, 15:13:30
parca ar fi o treaba OTVista !!
2.   Valli---un mare bou trimis de
( 6 dec 2011, 11:32:13
habar nu ai mai  ☭ ule cu ce se manaca da tu esti un mare papagal....impuscati toti nemernicii astia k dak legea ii protejeaza makar gloantele sa ii ciuruiasca ....uzul de arma conf legii 17 ...a fost corect folosit de catre politist deci tu papagalule si smecherule impuscat nu ai decat sa manaci cu paiu!!!!!!!
3.   Si care-i morala trimis de
( 6 dec 2011, 11:48:05
Nu inteleg cat ar trebuii sa castige la salariile mizere din Romania, eu spun ca e ok. Asa e cu rromii astia, am patit si eu un icident similar prin 2005 doar ca nu a sarit la mine cu un cutit ci la un prieten de al meu, tot un incordat de asta negricios apoi eu eram in spatele lui nu stia ca e cu mine amicul meu i-am dat de la spate numai ''cutit''. Asa sunt astia ies din casa cu brisca in buzunar si cauta numai scandal cand se imbata, apoi daca-i scuturi invers pica numai cutite din buzunarele lor.
4.   Pistolierul 007 trimis de
( 6 dec 2011, 11:49:13
nui de mirat caci multi dintre ei nu stie sa traga,adevarul este ca nu au timp,uni isi cumpara TAFURI si stau in padure si fura lemne,alti au CAMIOANE si fac afaceri,alti isi fac VILE IMENSE si nu au timp de pus mana pe Carpatiu din dotare, mai toti au cate o afacere ce merge bine, se mai gaseste cate unul in dificultate ca si "007,si de frica mai de emotii nare ce face si incepe a cotrobai prin buzunare sau prin preajma BURTII imense ce o are in dotare sa gaseasca acel obiect numit CARPATI si de are noroc ca mai este si incarcat .....,atunci in disperare incepe a soma de spaima si a trage...,dar fara sa stie unde,caci mai mari sefii nui scoate la antrenamente des, cica sant bolnavi prin spitale o mai lungesc pana la pensie ca meseria de politist nici vorba cat timp CORUPTIA ii asigura buna starea. Astai adevarul.
4.1  RE: Pistolierul 007 trimis de
( 6 dec 2011, 12:50:06
Prietene KPO13 spune cineva mai jos de liceu la seral. Incearca si tu si treci pe acolo. Citez "multi dintre ei nu stie sa traga". A, sa nu uitam de cratime (vezi in dictionar ce inseamna)! Daca mai vrei sa scrii ceva, scrie la revista Catavencu. Aia n-o sa se prinda ca nu stii sa scrii, vor considera ca e o gluma. Hai pa!
5.   E usor a su.. p... knd nimic nu ai a spune trimis de
( 6 dec 2011, 12:07:02
..............................
5.1  RE: E usor a su.. p... knd nimic nu ai a spune trimis de
( 6 dec 2011, 12:16:26
da scum ☭ ANDREY, cat mai mult noi nu ne suparam,sujeo sujeo ca faci bine ce faci
5.2  RE: E usor a su.. p... knd nimic nu ai a spune trimis de
( 6 dec 2011, 12:34:16
Andrey...cu tine n-am ce bla,bla,bla ca tu oricum ai prea multe absente si nu te poti descurca deloc cu ''limba romania''Doar un sfat:daca te inscrii repede la seral vei fi surprins cate lucruri placute vei descoperi in locul la puncte,puncte. Ca idee : Ana are mere.
deocamdata,ai 4.Stai jos.
Am zis !
6.   Mda.. trimis de
( 6 dec 2011, 12:14:56
Nu sunt sustinatorul politistilor, problema mea e legata de atitudinea multora dintre ei. Te privesc de sus, aroganti, cu aere de superioritate, insa asta e alta discutie. Dar cu toate astea, imi doresc ca politistilor sa nu li se mai para ceva grav ca au folosit pistolul din dotare. Am ajuns sa traim zile in care multi ataca politistii fara nicio jena, dau chiar cu masinile peste ei. Referitor la salarii, e in concordanta cu economia si cu nivelul de trai din Romania. Nimeni nu-i impinge sa-si cumpere masini scumpe in rate, ca mai apoi sa se planga ca "avem rateeee"
7.   Hmm ! trimis de
( 6 dec 2011, 12:34:51
salariul nu e grozav dar in comparatie cu al unui rezident cu o gramada de ani de scoala adevarata e imens !
pe mine ma intereseaza cam cat ar fi venitul celor doi gabori !
7.1  RE: Hmm ! trimis de
( 6 dec 2011, 12:55:27
Prietene, tu stii sa citesti??? Scrie in articol cat castiga ambii politisti. Hai pa !
8.   Sterge-te pe la gura Paiule ..... trimis de
( 6 dec 2011, 12:40:45
Ca esti murdar de maro de la fundul acestor ,,necajiti" cu ,,putin peste 3000 lei pe luna" . In Romania zilelor noastre 3000 de lei este o suma mica daca ai si chiria platita ??? Spaga nu se contabilizeaza nu ? Altii cum traiesc cu 600 lei salariul minim , si muncesc 8 ore de rup nu stau la cersit in vesta reflectorizanta. Nu-s toti asa dar majoritatea asa procedeaza. Si acuma le-a usurat munca mult ca au program de 8 ore si daca ai un necaz dupa program trebuie sa te duci la sectia lor ca nu mai este nimeni in comuna dupa ora 16. Toti mananca o paine , toti au copii la scoala, toti au rate dar nu au toti platita chiria de catre stat, nu au haine date de stat, nu ies la pensie la 45 de ani si nu au toti salarii bune comparabil cu restul prostimii.
Nu prea am vazut politist sa-si dea demisia sa plece din cauza salariului ,de obicei pleaca de nevoie cand e prins cu magarii ! Asa ca scuteste-ne cu jelania ta de doi lei pentru aceasta casta de privilegiati!
8.1  RE: Sterge-te pe la gura Paiule ..... trimis de
( 6 dec 2011, 12:52:48
Lamazimtata... Dupa nume se pare ca lucrezi la padure. Normal, atat te duce capul. Daca invatai erai politist, asa... Hai pa!
8.2  RE: Sterge-te pe la gura Paiule ..... trimis de
( 6 dec 2011, 17:18:50
De ce oare toata lumea asociaza politia cu spaga. Si de ce oare aproape toata lumea cand vorbeste de politie asociaza politia cu "circulatia" (politia rutiera). Da, este adevarat ca o mare parte dintre "ruteristi" iau ciubuc, aici existand si alta discutie respectiv ca nu baga mana in buzunarul omului ci spaga ii este oferita si posibilul contravenient este multumit ca a scapat.
Politist= spaga = vesta reflectorizanta = baga mana in buzunarul omului. Conceptie si perceptie gresite. Parerea mea...
8.3  RE: Sterge-te pe la gura Paiule ..... trimis de
( 6 dec 2011, 17:35:13
Kio2375??O fi UM02375?Auzi prietene,crezi ca daca ai lipit ciorapii pe tavan la Campina,ai multa carte?
8.4  RE: Sterge-te pe la gura Paiule ..... trimis de
( 6 dec 2011, 19:48:36
Spirake, esti "perspicac". Cum de te-ai prins asa usor cine sunt?? De unde stii ca la Campina se lipesc ciorapii de tavan??? Sau ai fost pe acolo si nu spui nimic...?
9.   Pt KIO2375 trimis de
( 6 dec 2011, 13:02:47
venitul este cam ceea ce obtin gaborii peste salariul oficial
9.1  RE: Pt KIO2375 trimis de
( 6 dec 2011, 14:15:47
Julesverne, Julesverne, stii tu ceva despre venitul gaborilor in afara de salariu si noua nu ne spui nimic...??? Hmmm, tare rautacios mai esti. Ori..., si tu esti gabor da' nu vrei sa zici. Rusinoasa mica!! Hai pa!
10.   Mare adevar!!! trimis de
( 6 dec 2011, 13:06:29
Da e adevarat, trebuie multa scoala sa ajungi militian!!!!
Pun pariu pe cat vrei ca mai mult de 90% dintre voi militienilor nu treceti un test psihologic corect, sunteti examinati foarte superficial!
Cat de 3000 ron , castigati foarte bine sa stiti , mai ales pt ceea ce faceti, adica mai nimic!
10.1  RE: Mare adevar!!! trimis de
( 6 dec 2011, 13:58:33
3000 Ron este suma pe care o castiga el si sotia, deci 1500 Ron de persoana , nu cred ca se merita sa primesti un cutit in cap .
10.2  RE: Mare adevar!!! trimis de
( 6 dec 2011, 14:17:41
SSSS, nu te chinui sa-i explici. A lipsit de la scoala cand s-a predat impartirea. era pe camp... cu sapa... Hai pa !
11.   Da! trimis de
( 6 dec 2011, 13:08:51
Cu un ministru care si-a dat BAC-ul la 30 ani, cu sefi care au liceul la seral si facultatea la ID (in proportie de 80%), ce ai vrea de la ei!!! Performanta nu ai cum!!!
11.1  RE: Da! trimis de
( 6 dec 2011, 14:19:08
Aici iti dau dreptate! Hai pa !
12.   Pt KIO2375 trimis de
( 6 dec 2011, 13:11:31
Un politist patrula .Vine un copil si-i zice
-Nenea politistu'!
-Da.
-Cat e ceasul!
-2:45!
-La 3 fix sa ma pupi in fund ...
Si fuge. Politistul alearga dupa el. Dupa un colt da de un ofiter superior .
-Unde alergi asa , mai Ioane?
-Un nesimtit de copil a venit si mi-a zis sa-l pup in fund la 3.
-Da' e abia 2:50, nu te grabi asa tare ca mai ai timp!!!
13.   Pana mea trimis de
( 6 dec 2011, 13:16:30
;putin peste 3000;ha ha ha(ar mai treb o diminuare de 25 la suta,daca li se pare putin:):)
14.   Invidia... trimis de
( 6 dec 2011, 13:29:47
toti sunteti niste invidiosi si niste frustrati.daca eu nu am sa nu aiba nici altul.tu dormi noaptea la caldurica pt 1000 de lei dar ei merg cu traista in bat prin tara pt ca nu au cum sa isi ia o casa pe numele lor.umbla ca tiganii cu cortul.numai de comentat sunteti buni.cand o sa aveti nevoie de vreun politist sa muriti in chinuri si sa nu va vada numieni, decat Domnul!
15.   Invidia... trimis de
( 6 dec 2011, 13:55:24
Ce invidie ??? nu aveti casa ??dar vilele uriase ale cui sunt ???dar SPAGA a cui este ???nu v`ar fi rusine duce`ti tara asta de rapa si va mai numiti oameni ai legii ????Eu in locul tau m`as abtine de la comentarii ,suntem frustati dar cu ce ne ajuta politia care nu face altceva decat fura fura si iar fura ....n-ar trebui sa va plateasca deloc la cata spaga luati ...sunt si oameni seriosi printre voi prea putini insa.Deci pe ce sa fim invidiosi pe 3000 de euro spaga la Campina ca sa devin mancator de rahat si spagar nu multumesc.Avea dreptate JULESVERNE19999 in comparatie cu un rezident luati mult prea mult .RUSINE!!!!!
15.1  RE: Invidia... trimis de
( 6 dec 2011, 14:42:51
Parerea mea e ca ar trebui sa iti dai foc in fata primariei in semn de protest! ha ha ha, oricum n-ai inteles nimic din viata asta..
3000 de euro spaga la campina? ma indoiesc, trebuie sa fii cel putin retardat sa faci chestia asta..la subofiteri subiectele sunt mult prea usoare k sa merita sa faci asa o investitie, pe care probabil o vei recupera in cativa ani...
16.   Pt CARINA militianca! trimis de
( 6 dec 2011, 14:00:22
Carina invata sa scrii romaneste, de asta ai ajuns militianca, apoi bagate in conversatii!!!
Oricum cand ai nevoie de politie nu-i niciodata!!
Noaptea dorm pe la scoli, ziua frec manganul si vor bani multi, pe langa spagi !!!
Si pentru cata scoala aveti , castigati foarte bine!
16.1  RE: Pt CARINA militianca! trimis de
( 6 dec 2011, 14:13:31
"ziua frec manganul". Verbul e la singular, pers I . Sa inteleg ca tu freci manganul... ??? Hai pa !
16.2  RE: Pt CARINA militianca! trimis de
( 6 dec 2011, 15:12:22
"mihaisuceveanu", stii vorba aia cu "rade harb de oala sparta"? Cum pisici sa-i zici Carinei sa invete a scrie romaneste, dup-aia in aceeasi fraza sa scrii "bagate in conversatii"? Si 2 randuri mai jos sa mai scrii ca politistii "frec manganul", dupa cum a remarcat Kio? Daca ti se pare asa simplu, de ce nu te-ai facut politist? Hai, "bagate" si explica-mi...
17.   Diverse pareri......... trimis de
( 6 dec 2011, 14:25:48
si pana la urma e prost ala care da spaga nu ala kre ia.k dak ala kre da spaga e corect nu ar avea de ce sa dea....asa k nu mai fiti asa rautaciosi..si spaga se ia numai in strada....la birouri doar aia mari ..........asa k v.am pupat...si lasa-ti rautatile.....
18.   Ha Ha Ha trimis de
( 6 dec 2011, 14:27:39
Ooooo, numai lume buna pe-aici pe forumhappy! Uite, de-aia cand imi iese cate un gretos din asta in cale, imi place sa-l stresez cat se poate.
Si pentru ca vad ca multi nu s-au prins, de fapt ala castiga 1500 si sotia 1500, egal 3000 impreuna..dar n-ai treaba, la tzara se accepta si rationamentul vostru.
Cat despre spaga, nu iau apararea nimanui, fiecare face cum stie...problema e ca cei care iau se cred putin mai sus decat ceilalti, iar civilii, multi dintre ei, de fapt sunt invidiosi ca oricate besini au in freza, raman cu pantalonii in vine cand o comit si trebuie sa dea...
V-am salutat din mers si abia astept sa ne intalnim (Doamne ajuta) ca sa va dau palpitaii la corason si sa va mai reduc din greturi.
19.   Sa-mi fie mila de miliţieni? Nope!!! trimis de
( 6 dec 2011, 17:07:48
Ia întrebati-l pe militian si ce avantaje are ca sta la tzara? Impozitul mic, apa o ia din fântână, bani pe caldura-canci. Doar nu va imaginati ca plăteşte lemnele când in Pojorata cade padurea peste oameni si-i patria hotilor de lemne. +aer curat! Mai pica o gaina, un ou, laptele oricum e mocaiala. Sa tot traiesti asa! M-as fi făcut si eu militian dar am terminat o facultate si 2 masterate. Si cât despre salariu si condiţiile de munca au ştiut din start la ce se baga. Dacă fraierul nu facea glume de kakat cu "doamna" pentru care s-a băgat(am văzut interviul "doamnei" pe un post tv) probabil ca nu-i era gâtul folosit pe post de ascutitoare de citite. Mi se pare normal sa-ţi bati  ☭  de unul care nu e fb făcut. Guvernantilor! Daţi o lege prin care sa angajaţi doar "nepoti" de-ai lui rambo si sa-i obligaţi sa facă cel putin 3 antrenamente/săptămân
19.1  RE: Sa-mi fie mila de miliţieni? Nope!!! trimis de
( 6 dec 2011, 17:19:30
Chiar astazi stateau gaborii la iesire din Pojorata si incercau cu orice pret sa faca si ei un ban.
Daca ai toate actele in regula incep cu :vesta,instinctor,triunghi,ce fel de becuri ai ,daca ai sau nu folie pe geamuri,daca ai cauciucuri de iarna,daca ai rezerva etc.etc.
Sunt jalnici!!!!!
19.2  RE: Sa-mi fie mila de miliţieni? Nope!!! trimis de
( 6 dec 2011, 17:57:14
pentru stimatul domn...JohanDuster.lMa lasi cu 2 masterate ale tale.Eu iti doresc ca atunci cand vei avea nevoie de politie sa vina astia "militieni" cum le zici care au impozit mic ...etc....si aia sa te apere ...sau poate ii spui si hotului (care iti tine cutitu la gat cand celalalt o face pe doamna pe la spate ) ca ai 2 masterate .Multe "succesuri".

Iar pentru d-l cetatean ....ma scuzi nu cumva scrie ca in lege ca nu ai voie sa ai folie pe geam (sau esti poate vreun pui de smecher) ca trebuie sa ai cauciucuri de iarna ( ca sa nu omori oameni).Sper sa vina un chior cu folie si fara cauciucuri sa-ti tuneze masina...sa vad atunci de ce o sa te plangi....
Sa traiesti bine
19.3  RE: Sa-mi fie mila de miliţieni? Nope!!! trimis de
( 6 dec 2011, 18:02:36
Bai fraiere nu am nici folie pe geamuri si am si cauciucuri de iarna daca asta e problema ta.
Cat de normal iti pare tie ca un politist sa aiba un singur scop:acela de a da amenzi nimic altceva sau sa ia o micuta spaga.
Scuzati domnul politist!!
19.4  RE: Sa-mi fie mila de miliţieni? Nope!!! trimis de
( 6 dec 2011, 18:55:01
pentru JohanDuster: mi se pare perfect normal sa faci misto de asa niste gunoaie (te-as include aici si pe tine)..daca as avea norocul sa dau peste tine, te-as face la psihic cu stil, de sa uiti si de doctorat...hahaha..
..toti sunteti niste curajosi..va ascundeti dupa tastatura ca tarfele..
19.5  RE: Sa-mi fie mila de miliţieni? Nope!!! trimis de
( 6 dec 2011, 19:55:40
2 masterate. Si vinde la taraba in bazar. Ha ha ha !!!
19.6  RE: Sa-mi fie mila de miliţieni? Nope!!! trimis de
( 7 dec 2011, 10:51:01
Dacă va spun militieni prosti e pleonasm. Am sunat de câteva ori la 112 si m-am lamurit de "promptitudinea" lor. Si dacă as vinde in bazar kio nu vad dc te-ar deranja. Dacă faci parte din generatia celor care au dat bacul anul asta si l-ai picat nu înţeleg dc nu incapi de cele 2 masterate ale mele. Îţi înţeleg atât tie cât si militienilor de aici invidia. E normal sa fii invidios pe unul mai bun ca tine. Eu n-o sa va invidiez niciodată. Tu runec ce eşti când te ascunzi după numele runec? Sau tu eşti tarfa cu grade?
20.   Comentariu trimis de
( 6 dec 2011, 18:38:12
Respectivul poliţist merită a fi felicitat şi stimat de cetateni pentru modul în care-şi
face datoria şi nu jignit de nişte nimicuri,laşi,frustraţi, POLIŢIA ROMĂNĂ .
20.1  RE: Comentariu trimis de
( 6 dec 2011, 18:46:37
TRĂIASCĂ POLIŢIA ROMÂNĂ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20.2  RE: Comentariu trimis de
( 6 dec 2011, 19:02:09
Pupa pupa doar esti coleg cu ei nu??
20.3  RE: Comentariu trimis de
( 6 dec 2011, 19:58:03
D-le "Cetatean" de unde vine 001? Ah, ... cred ca tocmai ai facut un test de IQ (vezi in dictionar ce inseamna)!! Hai pa !
20.4  RE: Comentariu trimis de
( 6 dec 2011, 21:39:15
Sfarsit de an scolar la clasa VIII-a.
Diriginta intreaba copii ce meserii vor sa-si aleaga.
Kio2375 spune ca vrea sa se faca politist.
Prea tarziu spune diriginta,trebuia sa te hotarasti inainte de a termina clasa IV-a.
21.   Pt RUNEC trimis de
( 6 dec 2011, 21:47:36
Figurantule, ai impresia ca daca esti gabor esti mai presus de ceilalti? de-ar fi cat mai multi gabori ca tine prin spitale sa vedeti ce inseamna sa fii politist. Aveti impresia ca a fi politist inseamna numai un loc de munca caldut si sigur? Jegule, te ascunzi dupa uniforma , daca ne intalnim fata in fata in civil iti pica curajul imediat
21.1  RE: Pt RUNEC trimis de
( 6 dec 2011, 22:00:33
Lasa-l in pace,macar el a luat hotararea la timp de aia a ajuns militian!!
21.2  RE: Pt RUNEC trimis de
( 6 dec 2011, 22:33:24
Cetatene001, ce zici...??? Mai incerci o data testul de IQ?? Poate iese mai mare... ha ha ha !!! Hai pa !
21.3  RE: Pt RUNEC trimis de
( 6 dec 2011, 22:40:18
E posibil s-o dai, da-i mai probabil s-o iei..
22.   Jalnici trimis de
( 6 dec 2011, 21:57:56
SINTETI PENIBILI.................
22.1  RE: Jalnici trimis de
( 6 dec 2011, 22:43:06
stiu frate...dar cand vezi asa o turma de papagali te poti abtine sa nu faci misto de ei?
22.2  RE: Jalnici trimis de
( 6 dec 2011, 23:00:38
de tine a facut misto natura destul!!
23.   Mirela trimis de
( 6 dec 2011, 22:43:29
Chiar imi vine sa plang de mila politistilor cat castiga,dar cele masini luxoase si cele vile si case de vacanta ale cui sunt ,domnii politisti si politicieni,doamnele sotii de politist stau numai la saloane de infrumusetare,le-ar trebui ceva pe la neuroni sa mai umble dar acolo e greu.Ce un medic castiga mai mult si e si el expus la toti nebunii macar politistul are arma cu ce sa se apere la nevoie ,dar asta ce are??Asa ca nu-i mai plangeti,va rog frumos.
24.   Garcea! trimis de
( 6 dec 2011, 23:49:36
Vreau sa zic si eu despre prostia politistilor din romania.Ca si cetatean strain cu masina straina,calatorind f rar prin romania.De cate ori intru in romania sar toti cu paleta sa ma opreasca.Nu au nici un motiv sa faca asta si nici nu au ce gasi in neregula,dar ei tot o fac.I-si incearca norocul ca nu au nimic de pierdut.E un fel a lor de a cersi.Ei nu isi dau seama,dar gestul lor e foarte urat si fac o imagine foarte proasta tarii.Sa fa fie rusine domnilor politisti!Sunteti vazuti ca niste gunoaie dar voi nu va dati seama de lucrul acesta. Apropo de salarii,nu fa faceti griji pentru ca ei ar lucra si gratis.Ei isi fac singuri salariile din spagile care le primesc. anul trecut in jud cluj,m-a oprit un politist la 2 noaptea,care zicea ca face asta ca sa-si faca meseria,mi s-a plans ca are un salariu de 10 milioane dupa care i-am dat 50 de euro de mila.E o rusine!!!! ma cac pe ei de tigani! Politistii sunt ai doilea,dupa tigani,care ne fac tara de ras.
25.   Pintru Carina trimis de
( 7 dec 2011, 10:04:34
Carina, caprita mica nu vrei sa urcam linga o stanca singuratica sa invatam cati civa din ci stii tu, poti sa vii si cu tapul cel batran.
26.   Comentarii de... manele trimis de
(19 dec 2011, 18:38:51
Cred ca manelistilor le-ar fi de folos textele din comentariile voastre....
Banuiesc ca majoritatea sunteti tineri si nu atat de curati , culti, corecti si capabili cat vreti voi sa pareti.... si atunci va intreb :
Ce e rau daca un tanar fie el militian prost si spagar asa cum il credeti voi, a incercat in masura posibilitatilor sale sa-si faca datoria ??? ....nimic la prima vedere.
Dar daca un ziarist submediocru a compus si el un text dupa priceperea relatand evenimentul sa dupa el o gramada de intelepti dau cu parul ... e de rau!!
De ce trebuie sa mai dea cu subsemnatul despre modul cum a folosit arma din dotare impotriva unei lepre cu cutitul in mana ?? , pe alte meleaguri chestia se lasa cu medalii si sac de plastic... mai vedti si voi pe net...
Despre chestia asta trebuia sa vorbeasca ziaristul formator de opinie si sa caute cauza dispretului fata de lege..
Daca o jigodie v-ar pune cutitul la gat si ar veni acel blamat militian si l-ar gauri aveati aceeasi atitudine ??? ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei