Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 oct 2007 - Anul XII, nr. 246 (3621)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iniţiativă

Forum economic pentru firmele din Suceava şi Cernăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Centrul Economic Bucovina Suceava va găzdui la începutul lunii decembrie a.c. un forum economic destinat firmelor din judeţul Suceava şi regiunea Cernăuţi din Ucraina. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gavril Mîrza, a declarat că organizarea acestui forum a fost posibilă în urma aprobării unui proiect pe care această instituţie l-a depus în cadrul Programului de Vecinătate Transfrontalieră România – Ucraina.

Mîrza a afirmat că la acest forum economic vor participa reprezentanţii a peste 30 de firme din judeţul Suceava şi Cernăuţi, prilej cu care vor putea fi stabilite o serie de relaţii pentru dezvoltarea unor parteneriate în domeniul afacerilor.

„Oamenii de afaceri din cele două regiuni vor avea posibilitatea să se cunoască, dar şi să stabilească relaţii de schimburi comerciale şi afaceri, în toate domeniile de activitate. De asemenea, în cadrul acestui forum se va face şi o prezentare a forţei de muncă din Suceava şi Cernăuţi. Şi este posibil ca o parte din forţa de muncă care nu există în judeţul Suceava, în anumite domenii de activitate, să fie suplimentată cu persoane din regiunea Cernăuţi”, a mai spus preşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

Pe de altă parte, el a reamintit faptul că tot în cadrul programului de vecinătate România -   Ucraina, judeţul Suceava a reuşit să obţină aprobările necesare pentru realizarea a cinci proiecte în domeniul infrastructurii, respectiv modernizarea unor drumuri judeţene.

Mîrza a precizat că pentru trei dintre aceste proiecte au fost organizate deja licitaţiile la faza de proiectare a lucrărilor. Preşedintele administraţiei judeţene a spus că prin intermediul celor trei proiecte vor fi modernizate drumurile Muşeniţa – Graniţa cu Ucraina, Brodina – Nisipitu şi Moldova Suliţa – Izvoarele Sucevei.

„Prin punerea în practică a acestor proiecte se vor moderniza 39,5 kilometri de drumuri judeţene, şi sperăm că lucrările vor demara la începutul anului viitor. Acum suntem în stadiul de proiectare, şi intenţionăm ca în primăvara lui 2008 să organizăm şi licitaţiile pentru desemnarea firmelor care vor realiza investiţiile”, a mai afirmat Gavril Mîrza.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Forum economic pentru firmele din Suceava şi Cernăuţi.
 Vizualizări articol: 678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum economic pentru firmele din Suceava şi Cernăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Economic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei