Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 206 (7818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Număr record

Peste o sută de mii de vizitatori, în luna august, la Muzeul Național al Bucovinei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Muzeul Național al Bucovinei, unul dintre cei mai importanți operatori culturali din România, a avut în luna august un număr de 104.833 de vizitatori. Directorul general al muzeului, dr. Constantin-Emil Ursu, spune că „este prima dată după 1990 când un număr atât de mare de persoane a vizitat muzeele noastre într-o singură lună”.

Acest fapt s-a datorat expozițiilor permanente și temporare, manifestărilor dedicate publicului larg și, nu în ultimul rând, proiectelor de educație muzeală. Specialiștii Muzeului Național al Bucovinei s-au preocupat ca propunerile culturale să satisfacă o paletă cât mai largă de gusturi culturale, să fie cât mai bine organizate și mai atractive pentru toate segmentele de vârstă și socio-profesionale și, foarte important, să se desfășoare în depline condiții de siguranță epidemiologică.

Toate evenimentele culturale au fost aprobate și finanțate de Consiliul Județean Suceava, instituție în subordinea căreia se află Muzeul Național al Bucovinei. „Pentru unele, adresate publicului larg, am beneficiat de cofinanțare de la Primăria Municipiului Suceava și de o serie de sponsorizări generoase. Tuturor le mulțumim. De asemenea, mulțumim și pe această cale tuturor celor care ne-au călcat pragul – publicului nostru constant și vizitatorilor ocazionali – suceveni care lucrează în străinătate, turiști români și străini. Un loc special îl ocupă cei 26.114 copii care au ales ca o parte a vacanței s-o petreacă în lumea muzeelor. Le mulțumim lor și părinților și îi felicităm pentru alegerea inspirată”, a completat directorul Emil Ursu. Nu în ultimul rând, Muzeul Național al Bucovinei „mulțumește mass-mediei locale și regionale pentru interesul acordat activităților noastre, pentru promovarea tuturor manifestărilor culturale și, sigur, pentru înțelegerea, susținerea și, uneori, pentru îngăduința de care a dat dovadă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste o sută de mii de vizitatori, în luna august, la Muzeul Național al Bucovinei.
 Vizualizări articol: 685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste o sută de mii de vizitatori, în luna august, la Muzeul Național al Bucovinei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei