Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 ian 2015 - Anul XX, nr. 7 (5819)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Selecţie de voluntari

Proiectul „Al treilea spaţiu al cetăţeniei active”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Biblioteca Bucovinei ,,I.G. Sbiera” Suceava şi Fundaţia Progress au dat startul selecţiei voluntarilor care vor participa la implementarea proiectului „Al treilea spaţiu al cetăţeniei active”, proiect prin care se doreşte formarea cetăţenilor activi şi amenajarea unor cuiburi ale democraţiei în care cetăţenii să poată învăţa cum să participe la viaţa comunităţii şi să deprindă comportamente civice.

 

Cei 15 voluntari selectaţi vor participa la implementarea proiectului

Pe plan local vor fi selectaţi 15 voluntari care să participe la implementarea acestui proiect în perioada ianuarie-octombrie 2015.

Persoanele care doresc să se numere printre aceşti 15 voluntari trebuie să completeze formularul de înscriere, disponibil pe site-ul proiectului (http://www.al-treilea-spatiu.ro), dar şi pe cel al Bibliotecii Bucovinei ,,I.G. Sbiera” Suceava (http://www.bbsv.ro), până pe data de 15 ianuarie 2015.

Aplicaţiile vor fi analizate de echipa de proiect în perioada 15-20 ianuarie, iar rezultatele vor fi publicate în data de 21 ianuarie.

„Al treilea spaţiu al cetăţeniei active” este un proiect finanţat prin granturile SEE 2009-2014, din cadrul Fondului ONG România care va fi implementat în perioada iulie 2014 - aprilie 2016, de Fundaţia Progress în parteneriat cu bibliotecile judeţene din şapte oraşe din ţară, între care se află şi Suceava.

 

Voluntarii înscrişi în proiect vor participa la un curs cu durata de trei zile

În cadrul acestui proiect, cei 15 voluntari selectaţi, constituiţi într-un Grup de Acţiune Civică (GAC), împreună cu un arhitect voluntar, vor concepe şi amenaja un cuib al democraţiei în care cetăţenii vor realiza o serie de acţiuni care privesc participarea la politicile publice locale.

Pentru amenajarea cuiburilor democraţiei, fiecărei biblioteci judeţene îi va fi alocat un buget de 1.600 de euro.

Următoarea etapă va consta în formarea cetăţenilor activi. În acest sens, cei 15 voluntari înscrişi în proiect vor participa la un curs cu durata de trei zile, care se va desfăşura în perioada 15-30 martie a.c., la Biblioteca Bucovinei ,,I.G. Sbiera” Suceava, curs al cărui rol este acela de a armoniza înţelegerea cetăţeniei active.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiectul „Al treilea spaţiu al cetăţeniei active”.
 Vizualizări articol: 1379 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Proiectul „Al treilea spaţiu al cetăţeniei active”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei