Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 nov 2011 - Anul XVI, nr. 262 (4860)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Atelier de lucru

Proiectul interetnic „Diversitatea face diferenţa”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fundaţia Parteneri pentru Dezvoltare Locală şi Departamentul pentru Relaţii Interetnice din cadrul Guvernului României, care derulează proiectul interetnic pentru tineret cu genericul „Diversitatea face diferenţa”, organizează la Suceava, în intervalul 3 - 6 noiembrie, primul atelier de lucru.

 

Proiect finanţat de Comisia Europeană prin programul „Tineret în acţiune”

Proiectul, finanţat de Comisia Europeană prin programul „Tineret în acţiune”, are ca scop promovarea parteneriatului şi a culturii participative active în dezvoltarea interculturală a judeţului Suceava în rândul tinerilor reprezentanţi ai grupurilor etnice.

Proiectul, care vizează un grup ţintă alcătuit din 20 de reprezentanţi ai comunităţilor etnice sucevene (câte doi din fiecare comunitate - ruşi lipoveni, ucraineni, polonezi, italieni, maghiari, germani, romi, evrei, armeni, cărora li se vor alătura doi români), reprezintă o excelentă ocazie pentru tineri de a interacţiona, de a crea parteneriate, de a se implica în iniţiative care pot schimba pozitiv comunitatea în care trăiesc.

 

Strategia de dezvoltare interculturală a judeţului Suceava

Pentru motivarea şi susţinerea strategiei de dezvoltare interculturală a judeţului Suceava au fost invitaţi joi, la deschiderea atelierului care a avut loc la Hotelul „Gloria”, reprezentanţi ai comunităţilor etnice, experţi din cadrul unor instituţii, reprezentanţi ai unor organizaţii nonguvernamentale.

Obiectivele atelierului vizează clarificarea conceptelor directoare (planificare şi dezvoltare strategică participativă, multiculturalitate, interculturalitate...), elaborarea viziunii pentru judeţul Suceava, elaborarea obiectivelor şi identificarea obstacolelor şi oportunităţilor pentru atingerea lor, familiarizarea cu metodele de educaţie nonformală pentru consultarea şi colectarea de date în comunitate. Cel de-al doilea atelier se va desfăşura în intervalul 30 noiembrie - 5 decembrie 2011.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiectul interetnic „Diversitatea face diferenţa”.
 Vizualizări articol: 841 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Proiectul interetnic „Diversitatea face diferenţa”4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei