Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 sep 2011 - Anul XVI, nr. 210 (4808)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Concurs

90 de pasionaţi de fotografie au participat la Maratonul Foto

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

90 de pasionaţi de fotografie au participat sâmbătă, 3 septembrie, la Maratonul Foto – ediţia a III-a, competiţie organizată de Shopping City Suceava.

Concurenţii au avut la dispoziţie opt ore de muncă, şase teme impuse (fotografiile au putut fi realizate în orice locaţie din municipiul Suceava, cu condiţia să se respecte temele alese de organizatori), iar la sfârşitul zilei, s-au adunat 540 de fotografii de jurizat.

Cei mai buni fotografi înscrişi la maraton au fost premiaţi duminică, la ora 16:00, în Clubul Artelor Vizuale, de Ştefan Şfichi (alias Steve). Juriul a fost constituit din Nicolai Moroşanu – profesor de arte plastice, Constantin Ungureanu Box - profesor de pictură, ArTiStul şi Mircea Petrariu – center manager Shopping City Suceava.

Temele alese de organizatori, pe care pasionaţii de fotografie au fost obligaţi să le respecte, au fost „I Love Shopping City”, „Cultură pe stradă”, „Alternativ”, „Întâmplător”, „Refuz” şi „Claustrofobie”.

Fiecare temă a avut câte trei câştigători: premiul I - 200 de lei şi diplomă, premiul II - 100 de lei şi diplomă, premiul III - 100 de lei şi diplomă.

La prima temă („I Love Shopping City”), câştigătorii celor trei premii puse în concurs au fost Cătălin Camilar, Smaranda Adelina Frunză şi Anca Ioana Bulgar. La a doua temă („Cultură pe stradă”), cei mai buni au fost Ovidiu Leşan, Iuliana Boca şi Adrian Anechitoaie.

Oana Savin, Gelu Ticuleanu şi Florin Hasna au fost câştigătorii celei de-a treia teme – „Alternativ”. A patra temă din concurs, „Întâmplător”, a fost cel mai bine surprinsă prin obiectivul aparatului foto de concurenţii Mihaela Oprişan, Loredana Enache şi Elena Badeliţa. Au mai fost premiaţi Francisc Danileţ, Alex Emanuel Viziteu şi Ioana Purice, la tema „Refuz”, şi Andreea Siran, Ioana

Purice, Diana Gulei, la tema „Claustrofobie”.

Juriul a mai acordat două premii speciale, „Premiul pentru aprecierea juriului” - Dana Anton şi „Premiul pentru cel mai tânăr participant” - Sabina Onuţ, în vârstă de 7 ani. Premiile, în valoare totală de 2.500 de lei, au fost oferite de Shopping City Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 90 de pasionaţi de fotografie au participat la Maratonul Foto.
 Vizualizări articol: 814 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
90 de pasionaţi de fotografie au participat la Maratonul Foto5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Caştigătorii trimis de
(15 sep 2011, 04:34:11
Fotografiile câştigătoare au fost postate pe inSUCEAVA.ro !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei