Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 nov 2011 - Anul XVI, nr. 269 (4867)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Pufoaica de vară

Ziarista şefă şi cei doi amanţi subalterni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre lamentările foarte întemeiate, cântate cu jale la bucium şi la nai de presa românească de după Revoluţie, este că dezvăluirile aduse la cunoştinţă de paginile ziarelor rămân în general fără un ecou cât de prăpădit, că ele nu atrag anchete minuţioase ale organelor abilitate şi nu produc vreun seism cât de mic.

Acuma, fie vorba între noi, dar nici ziarele nu se arată cu mult mai breze, adică nici ele nu iau măsuri în ograda internă, când alte organe de presă aduc dezvăluiri ce le vizează. Ca să nu vorbim generalităţi, vom trece la un ultim exemplu, venit dinspre bengosul Adevărul, care ilustrează fidel situaţia.

După cum s-a dat publicităţii, o şefă a acestei importante gazete a fost ţinta unei delicioase răzbunări caragialeşti, venite din partea unui fost angajat. Acesta, uitându-se ca o ţoapă în corespondenţa electronică în care nu-i fierbea oala, a dat în vileag legăturile extraconjugale ale unei şefe peste redactori. Aceasta – deşi muiere măritată, cu un bărbat ca bradul şi un plod cu creştetul cât masa acasă – culegea (poate că încă mai culege) cu mult spor favorurile sexuale oferite de doi subalterni. De pildă, în timpul muncii de redacţie, ea discuta pe „mess” cu unul dintre însămânţători, scuzându-se că data trecută nu a putut „înghite tot”.

Aşadar, un film porno în toată regula, cu scene turnate chiar în sediul prestigioasei redacţii. Dacă nea Patriciu ar fi avut puţin har regizoral, putea chiar el conduce filmările.

Din punctul meu de vedere, mica nimfomană avea dreptul să se polenizeze cu cine poftea. Totuşi, pentru că o făcea cu doi subalterni, e de înţeles că deontologia îi era ştirbită pe ici pe colo, deoarece îi devenea imposibil să-şi trateze duetul de amanţi cu echidistanţa cuvenită, în calitatea sa de şefă.

Dar fiindcă nici un fir de păr nu i s-a clintit – excepţie făcând, inevitabil, micii perişori genitali – putem deduce un lucru: că aşa cum subalternii au ştiut să fie amabili cu dânsa, la fel a ştiut şi dânsa să fie amabilă cu şefii săi ierarhici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziarista şefă şi cei doi amanţi subalterni.
 Vizualizări articol: 2692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.90/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 10 voturi
Ziarista şefă şi cei doi amanţi subalterni3.9510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un articol de 2 lei trimis de
(14 nov 2011, 16:04:10
cu un limbaj "bengos" adresat unor "toape", vulgar dar semidoct in exprimare nu meriti decat o nota de UNU domnule autor. restul de note pana la ora scrierii comentariului meu sunt toate de 5. semn clar ca astia micii, clasele V-VIII, au iesit de la scoala. doar ei, cred, se bucura la glumitele penibile gen: "toapa, plod cu crestetul cat casa, insamantator, sa se polenizeze, micii perisori genitali", etc. demn de mila!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei