Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 51 (8580)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Inaugurarea noii cancelarii și a birourilor de la Școala Gimnazială Nr.1 Vicovu de Sus

Bucuria inaugurării noii cancelarii și a birourilor de la Școala Gimnazială Nr.1 Vicovu de Sus a fost împărtășită joi, 29 februarie 2024, de întregul colectiv al școlii, de autorități locale, de reprezentanți ai Firmei ,,Egger”, dar și de înalte fețe bisericești. Aducem mulțumiri domnului primar al orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, care a răspuns prompt nevoilor unității noastre de învățământ, implicându-se activ în crearea acestor spații frumoase, sursă de energie profesională pentru fiecare dintre noi. Mulțumiri alese Firmei ,,Egger", reprezentate de doamnele director Alina Chifan și Bianca David, care a fost extrem de receptivă la doleanțele noastre și a sponsorizat cu materia primă necesară realizării mobilierului modern, ce dă o stare de bine. Și cum Educația este un proces sfânt și sfințitor și nimic din ceea ce este bine nu putem face fără ajutorul lui Dumnezeu, în mijlocul nostru s-au aflat, cu binecuvântarea Părintelui Stareț al Mănăstirii Putna, Arhimandrit Melchisedec Velnic, Părintele Protosinghel Gherasim Soca de la Mănăstirea Putna, Părintele Cristian Irina, Părintele Irina Mircia și Părintele Mihai de la Parohiile din Vicovu de Sus, care, cu dragoste părintească, i-au binecuvântat, cu harul lui Dumnezeu și prin lucrarea Preasfântului Duh, pe toți cei prezenți la acest moment emoționant spre folosul elevilor și cadrelor didactice. Mulțumiri alese întregii Familii a Școlii Gimnaziale Nr.1 Vicovu de Sus, personal didactic, didactic auxiliar și nedidactic, care, zi de zi, se silește și construiește lucruri mărețe.... Și, nu în ultimul rând, mulțumirile se îndreaptă către doamna director, prof. Iuliana-Nicoleta Aluculesei, care își dedică tot timpul luptând pentru binele elevilor și al oamenilor școlii, care ne încurajează, ne îndrumă și ne sprijină în tot ceea ce facem și care vede, dincolo de toate aceste realizări, o treaptă de smerenie și binecuvântare! Fie-ne toate întru folos!

(Consilier educativ, prof. Maria-Daniela Mironescu, Școala Gimnazială Nr.1 Vicovu de Sus)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inaugurarea noii cancelarii și a birourilor de la Școala Gimnazială Nr.1 Vicovu de Sus.
 Vizualizări articol: 831 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inaugurarea noii cancelarii și a birourilor de la Școala Gimnazială Nr.1 Vicovu de Sus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei