Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 207 (5414)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Vosganian şi videanu au rămas gravizi cu băsescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vreau să ating azi două probleme:

1. M-a dezgustat lipsa de personalitate a presei româneşti, care a relatat pe larg despre ce i-a ieşit pe cale cezariană fiicei preşedintelui. Dacă ar fi născut preşedintele; da, aia era o ştire. Dacă ar fi născut prin cezariană ginerele lui, de asemenea. Aşa, însă....

Reproducerea fiicei trebuia tratată cu indiferenţă. Nu nasc destule românce, multe prin cezariană? Nasc. Şi cele mai multe se aleg şi cu un bonus sub forma unui mic şi neastâmpărat stafilococ auriu, care domneşte ca belferul în maternităţile destinate prostimii. Nu în maternităţile unde nasc fiicele barosanilor.

Fiica preşedintelui e o persoană care nu are alt merit decât că e fiica preşedintelui, în caz că ăsta poate fi un merit. E o persoană care  face ţara de râs, prin activitatea depusă la locul unde tati a postat-o, ca să fie vizibilă european, nu doar naţional. În cazul ei, se adevereşte vorba aia înţeleaptă: „dacă tac, poate că par proastă; dacă deschid gura înlătur orice dubiu.”

Până la urmă, dictatorii ăştia sunt la fel. Indiferent că-i cheamă carol, ceauşescu sau băsescu, se simt datori să-şi arate copiii. Cei mai mulţi nu au ce arăta.

 

2. Am povestit acum câteva luni despre cum o va beli vârtos nea videanu. Am explicat şi de ce. Căutaţi în arhivă tableta „Nici videanu nu se simte foarte bine”. Se vede că iar am avut dreptate.

Mai mult, se observă că n-am dat-o în bară nici cu alt client statornic de-al meu: vosganian. Cei doi sunt acuzaţi oficial, şi nu de orice fleac, ci de subminarea economiei naţionale. Că la noi cam asta e ocupaţia de bază a miniştrilor economiei: s-o submineze.

O vor beli iremediabil amândoi. Rămâne un prim gust amar, legat de faptul că dacă nu i se pune proaspătului bunic traian pata pe cineva, justiţia nu se urneşte.

Şi mai rămâne alt gust, şi mai amar, legat de pupăturile în moalele curului pe care vosganian le-a încasat de la lumea culturală românească. El e chiar vicepreşedintele Uniunii Scriitorilor, iar ultima lui carte e tradusă într-o sumedenie de limbi.

Mai mult, tocmai se pregătea să scoată pe piaţă un nou volum de proză. Să sperăm că primul care îi va cere autograf va fi viitorul coleg de celulă gigi becali.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vosganian şi videanu au rămas gravizi cu băsescu.
 Vizualizări articol: 2841 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Vosganian şi videanu au rămas gravizi cu băsescu4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 8 sep 2013, 14:18:03
maidanezu' Băse n-ar trebui să dea târcoale
poate-i zice copilu' ceva, poate-l înjură, şi... ?!
e periculos să-i stai unui aşea bunic în poale
pare baftă, da-i exact invers şi pe dos, deşi ...happy
e cu renume ..nu-i copil făsut pentru alocaţie
are-n el sânje mai nobil ca la englezi
dom'Narcis , vrei să eviţi (morţiş) subectu' copulaţie
iar io doar asta a "cetit" mai sus, vezi ?!happy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei