Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 207 (5414)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Facilitate pentru tineri

Realizarea Skate Park-ului de lângă Patinoarul Areni, scoasă la licitaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Skate-park-ul mult aşteptat de o mulţime de tineri suceveni pasionaţi de sporturile pe role s-ar putea materializa începând chiar de anul acesta.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat că proiectul tehnic al investiţiei estimate la 591.397 lei (aproximativ şase miliarde de lei vechi) a fost definitivat, în prezent fiind făcute pregătiri pentru desemnarea unui constructor, prin licitaţie.

„Un proiect promis tinerilor din municipiul Suceava, skate-park-ul din zona Nordic, începe să capete contur. Dorim să realizăm chiar în acest an skate-park-ul, dacă licitaţia nu se va prelungi prea mult timp”, a spus Lungu.

Conform proiectului de amenajare a obiectivului Nordic Skate Parc, suprafaţa acestuia va fi de peste 1.000 de mp, iar în jurul acestuia va fi amenajată o zonă verde.

Edilul sucevean a precizat că realizarea acestui skate park este necesară pentru ca tinerii care se dau cu rolele ori cu skate-board-urile prin zona centrală a Sucevei, în special în zona modernizată, să aibă un loc al lor, unde să se poată antrena şi distra fără a deranja trecătorii.

„Vrem să dăm în folosinţă cât mai rapid această investiţie destinată celor care se dau cu rolele, care acum, în lipsa unor spaţii adecvate, practică aceste sporturi pe esplanada din zona centrală a oraşului. Nu prea este în ordine ce se întâmplă, pentru că ei îi deranjează pe unii care trec prin acele zone ori locuiesc acolo. Avem şi reclamaţii depuse în acest sens”, a adăugat Lungu.

Skate Park-ul urmează să fie amenajat pe terenul actualului parc de lângă Patinoarul Areni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Realizarea Skate Park-ului de lângă Patinoarul Areni, scoasă la licitaţie.
 Vizualizări articol: 2038 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Realizarea Skate Park-ului de lângă Patinoarul Areni, scoasă la licitaţie5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Skate fuck trimis de
( 6 sep 2013, 12:31:20
Mai bine si-ar face lungu skate park la Prelipca pe tarla si banii respectivi i-ar folosi pentru salubrizarea acestei "gropi de gunoi"numita Suceava.
2.   Parc??Iarna?? trimis de
( 6 sep 2013, 13:37:10
Dl primar, mai asteapta putin, ca sa prinzi iarna, ca atunci e cel mai bine pentru inaugurare.Toata vara ce-ati facut cu proiectul?L-ati tinut ascuns?
3.   Pe Cartodrom e bine de refacut pista! trimis de
( 6 sep 2013, 14:07:33


Pacat ca v-ati propus sa desfiintati parculetul! A mai ramas sa distrugeti de tot si miniparculetul cu cele 4 banci de la arteziana din G.Enescu linga Kaufland! Incolo nu mai exista spatii verzi.

Pe Cartodrom in loc de parcul copiilor, cum se promisese, s-au facut blocuri si vile! Pe Cartodrom trebuia parcul de joaca a copiiilor!

Nu va mai saturati sa distrugeti si ultimele spatii verzi...pacat de Suceava!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei