Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 207 (5414)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

ISU Suceava, locul IV la două concursuri naţionale

Vineri, 6 Septembrie 2013 (16:49:47)

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Bucovina” Suceava au participat recent la două concursuri naţionale, etapa finală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă de la Bacău şi finala Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat de la Târgu Mureş, unde s-au clasat pe locul IV la probele pe echipe.

În perioada 4-6 septembrie, în judeţul Bacău, cei mai buni pompieri militari din ţară s-au confruntat în cadrul etapei finale a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă - ediţia 2013.

Lupta pentru titlul de campioni s-a desfăşurat loturile inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă ale judeţelor Suceava, Bacău, Timiş, Bihor, Sibiu, Mureş, Mehedinţi, Călăraşi, Neamţ, Iaşi, Botoşani şi al municipiului Bucureşti, care s-au calificat la această fază. Învingătorii au fost aleşi în urma timpilor obţinuţi la următoarele probe: „Scara de fereastră”, „Pista cu obstacole pe 100 de metri”, „Ştafeta 4X100 metri” şi„Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”.

La proba pe echipe ISU Suceava s-a clasat pe locul IV, iar la probele individuale plutonierul Radu Cîrnu, din lotul sucevean, a ocupat locul II la proba „Scara de fereastr㔺i s-a clasat pe locul III la proba „Cumul duel”, unde se adună timpii obţinuţi de fiecare concurent pe parcursul competiţiei.

Lotul ISU Suceavaprezent la faza finală a fost compus din: conducătorul lotului - maior Marius Tăuteanu, antrenor - plutonier major Liviu Perijoc, competitori - plutonier Radu Bolohan, plutonier Sergiu Avasiloaie, plutonier Robert Irimia, plutonier Radu Cîrnu, plutonier Cătălin Chiriluş, plutonier Stephan Stan, sergent major Mugurel Corduş, sergent major Pamfil Cicşa, plutonier major George Iftimie şi plutonier Dumitru Dranca.

În perioada 27 - 29 august, în municipiul Târgu Mureş a avut loc finala Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat.

La startul finalei s-au aliniat 19 echipe din cadrul a 11 inspectorate, echipa ISU Suceava clasându-se pe locul IV la proba „Descarcerarea din autovehicule”.

Lotul ISU Suceavaprezent la faza finală a fost compus din: conducătorul lotului - plutonier adjutant Loredana Macovei, competitori - plutonier major Gelu Pavalache, plutonier Maria Perijoc, plutonier Ovidiu Titiliuc, plutonier Mihai Scutelnicu, plutonier Laurenţiu Franţuzu şi plutonier Olimpiu Olaru.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ISU Suceava, locul IV la două concursuri naţionale.
 Vizualizări articol: 1789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ISU Suceava, locul IV la două concursuri naţionale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei