Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 oct 2010 - Anul XV, nr. 240 (4531)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spectacole şi distracţie

Patru baluri ale bobocilor, în această săptămână

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Seria Balurilor Bobocilor de la liceele din judeţ, deschisă săptămâna trecută, cu showul pregătit de elevii Colegiului Agricol din Fălticeni, continuă şi în această săptămână, când vor avea loc nu mai puţin de patru baluri, două la Suceava, unul la Fălticeni şi unul la Câmpulung.

Mâine seară, 13 octombrie, la Casa de Cultură din Suceava e programat Balul Bobocilor Colegiului Naţional “Ştefan cel Mare”, bal al cărui cap de afiş este formaţia Nightlosers.

Vineri, 15 octombrie, e rândul elevilor de la Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” Fălticeni să-şi aleagă Miss şi Mister Boboc, distracţia urmând să aibă loc în Clubul “Downtown Cinema”, iar invitat special este hip-hoper-ul Grasu XXL.

În aceeaşi seară, 15 octombrie, e distracţie şi printre liceeni Colegiului Naţional “Dragoş Vodă” din Câmpulung Moldovenesc, care şi-au programat balul în Casa de Cultură din localitate, iar after-party-ul la Club Bowling BTT.

Pe ultima sută de metri, după ce aproape au bătut palma cu impresarii lui Smiley, înţelegerea a picat, iar organizatorii balului de la “Dragoş Vodă” au stabilit un alt invitat special: trupa Animal X.

Sâmbătă, 16 octombrie a.c., la Casa de Cultură Suceava, elevii de-a XII-a de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” le-au pregătit bobocilor un show de zile mari la care invitaţi sunt membrii trupei El Negro.    

Aşa cum am procedat în cazul balului de la „Agricol” Fălticeni, bal din care am postat pe site-ul Monitorului, www.monitorulsv.ro, o înregistrare video de aproape o oră şi jumătate (incluzând showul făcut de DJ Sava şi Raluka), precum şi o galerie cu zeci de fotografii făcute în timpul spectacolului, vom încerca să fim prezenţi şi la cele patru baluri programate în această săptămână.

Pe site-ul ziarului, la rubrica „Balurile Bobocilor 2010”, veţi putea viziona cu un simplu click cele mai importante momente ale spectacolelor pregătite de elevii claselor terminale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru baluri ale bobocilor, în această săptămână.
 Vizualizări articol: 1915 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 5 voturi
Patru baluri ale bobocilor, în această săptămână4.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2010

Topul Balurilor Bobocilor 2010
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei