Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 296 (5503)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Honda Civic Sedan vrea să atragă clienții modelelor Jetta și Elantra

Honda vrea o felie cât mai mare din clasa compactă. Aceasta este și motivul care i-a determinat pe japonezi să aducă pe piața europeană prima versiune sedan a ultimei generații  Civic. Acesta este disponibil din iunie pe o serie de piețe europene printre care și România și se dorește o alternativă la Hyundai Elantra și Volkswagen Jetta.

Civic Sedan măsoară 4,54 metri lungime, 1,75 metri lățime și 1,43 înălțime. Conceput să acomodeze cinci persoane adulte, modelul Honda dispune de un ampatament de 2,67 metri și un compartiment al bagajelor de 440 de litri, suficient de generos pentru un sedan de talie compactă.

Modelul Honda se laudă cu o aerodinamică excelentă, o calitate ridicată a interiorului, dotări generoase pe linie de siguranță și confort și o structură a caroseriei care absoarbe şi dispersează eficient energia impactului. Cu un singur plin, rezervor având 50 de litri, se vor putea parcurge peste 700 de kilometri, consumul mediu declarat de producător fiind de 6,6 litri.

La partea frontală, blocurile optice au o structură interioară diferită, lămpile ceață primesc ornamente cromate, calandrul vine cu o grilă nou și un badou cromat, iar spoilerul beneficiază de retușuri discrete care dinamizează aspectul secțiunii față.

În habitaclu diferențele dintre versiunea americană și europeană sunt foarte puține și țin în general de detalii precum culoarea și materialul tapițeriei cât și de unele dotări. Volanul și levierul cutiei de viteze sunt îmbrăcate în piele. Scaunele au un design care asigură confort sporit, oferind în acelaşi timp spaţiu pentru pasagerii de pe bancheta din spate.

Civic Sedan poate fi comandat doar cu o motorizare de 1.8 litri cu tehnologie de control variabil al supapelor i-VTEC.  Unitatea pe benzină dezvoltă 142 de cai putere la 6.500 rpm și poate fi cuplată la o transmisie automată cu 5 trepte sau una manuală cu 6 trepte.

Varianta cu transmisie manuală promite un consum mixt de 6,7 litri și emisii de 157 g/km de dioxid de carbon. Honda Civic Sedan poate atinge cu o viteză maximă de 200 km/h.    

Berlina japonezilor de la Honda excelează la capitolul dotări de siguranță, versiunea de intrare în gamă fiind echipată cu airbaguri frontale, laterale și tip cortină, sistem ABS, distribuția electronică a forței de frânare (EBD), asistare la frânarea de urgență (EBA), controlul tracțiunii si stabilității (VSA), sistem avansat protecție pietoni, centuri de siguranță față cu 3 puncte de prindere și pretensionare, tetiere active.

Lista dotărilor de confort include direcție servoasistată electric (EPS), geamuri electrice față/spate, oglinzi exterioare reglabile, pliabile și încălzite electric, climatizare automată, scaune față încălzite și volan reglabil pe înălțime și adâncime.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Honda Civic Sedan vrea să atragă clienții modelelor Jetta și Elantra.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 847 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Honda Civic Sedan vrea să atragă clienții modelelor Jetta și Elantra0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei