Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 196 (5403)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

BMW va dezvălui la Frankfurt noul X5 și conceptul X5 eDrive

BMW are cu ce se mândri la Salonul Auto de la Frankfurt. La ediția din acest an, prezentul şi viitorul plăcerii condusului converg în noile modele prezentate de marca germană. Unul dintre punctele de atracţie ale celui mai important salon auto din lume, care va avea loc în perioada 12-22 septembrie, este premiera noului X5.

A treia generaţie vine cu tehnologii, performanțe îmbunătățite și design nou.

De asemenea, BMW prezintă două concepte pentru a sublinia inovația - atât în domeniul tehnologiei sistemelor de propulsie, cât şi în atacarea unor noi segmente de maşini. BMW Concept X5 eDrive combină caracteristicile de condus specifice unui Sports Activity Vehicle cu beneficiile de eficienţă ale unui sistem de propulsie hibrid plug-in.

Tot la Frankfurt vor fi expuse şi cele mai noi inovaţii dezvoltate sub programul Efficient Dynamics, noi accesorii atractive Original BMW şi cele mai recente completări ale portofoliului BMW ConnectedDrive.

Selecţia de sisteme de asistare a conducătorului şi servicii de mobilitate susţinute de conectivitatea inteligentă este şi mai bogată ca varietate.

 

BMW X5: conceptul Sports Activity Vehicle mai luxos şi mai inovator

BMW X5 a fost primul Sports Activity Vehicle (SAV) din lume şi a rămas cel mai de succes model din segment. Lansarea celei de-a treia generaţii a modelului impune noi standarde în clasă în privinţa plăcerii condusului, versatilității şi luxului.

Printre caracteristicile remarcabile ale noului BMW X5 se numără performanţele sportive îmbunătăţite şi consumul redus de combustibil, designul atractiv şi optimizat aerodinamic, o reducere a masei cu până la 90 kg faţă de modelul cu aceeaşi echipare din generaţiile anterioare şi o varietate de inovaţii ConnectedDrive.

 

BMW Concept X5 eDrive: tracţiunea integrală întâlneşte tehnologia hibrid inovatoare

Cu ocazia salonului, BMW va prezenta o modalitate nouă de reducere

suplimentară a consumului de combustibil şi a emisiilor unui SAV.

Concept X5 eDrive combină plăcerea condusului emblematică mărcii, furnizată de sistemul inteligent de tracţiune integrală xDrive, şi ambianţa luxoasă cu un concept de propulsie hibrid plug-in care oferă atributele sportive, capacitatea de a atinge viteze de până la 120 km/h în regim exclusiv electric şi un consum mediu de 3,8 l/100 km.

Sistemul de propulsie al conceptului cuprinde un motor cu ardere internă cu patru cilindri, cu tehnologie TwinPower Turbo, şi un electromotor de 95 CP.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW va dezvălui la Frankfurt noul X5 și conceptul X5 eDrive.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 964 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW va dezvălui la Frankfurt noul X5 și conceptul X5 eDrive0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei