Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 190 (5397)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

BMW dezvăluie conceptul sportiv M4 Coupe

BMW a pregătit în ultimele luni o nouă mașină sport, iar acum poate să o prezinte în fața publicului. Se numește M4 Coupé și este o avanpremieră a modelului sport performant din viitor. Acesta reflectă filosofia diviziei sport germane într-o formă ideală, ce combină genele motorsportului şi utilizare cotidiană cu un puternic caracter emoţional.

Modelul de serie M4 Coupé va înlocui în 2014 actualul M3 Coupe, care a transferat motorsportul pe şosele.

Versiunea concept va fi prezentată în toamnă fiind finisată în nuanţa "Aurum Dust", dezvoltată exclusiv pentru acest model, continuă cu limbajul de design BMW M - un caracter puternic, emoţional şi foarte dinamic. Automobilul întruchipează agilitate, dinamism şi performanţe superioare.

Prizele mari de aer din partea frontală dinamică şi un spate sportiv şi coborât oferă un indiciu vizual clar al potenţialului dinamic extraordinar pe care îl posedă automobilul. Elementele CFRP (plastic ranforsat cu fibră de carbon) - precum spliterul faţă, acoperişul sau difuzorul spate - subliniază, până la cele mai mici detalii, preocuparea pentru optimizarea masei.

"Faţa BMW" clasică, cu grila radiatorului dublă şi interpretarea modernă a farurilor rotunde duble cu tehnologie LED, conferă maşinii o identitate bine definită şi, în același timp, subliniază apartenența la familia BMW M de la prima privire. Capota iese în evidență prin „Power Dome“ și subliniază puterea extraordinară a motorului aflat sub ea.

O altă particularitate a părţii frontale este grila radiatorului BMW M cu bare duble: barele de culoare neagră ale grilei preiau designul "M double spoke" caracteristic pentru jantele BMW M, iar emblema M4 de pe grila radiatorului adaugă un plus de exclusivitate părţii frontale. Aşa-numitele Air Curtain, guri de aer conturate vertical şi localizate spre exteriorul prizelor de aer laterale, au un impact vizual puternică. Împreună cu Air Breather, această soluție asigură o închidere aerodinamică a pasajelor roţilor şi, în consecinţă, o îmbunătăţire a curentului de aer şi a consumului de combustibil.

Un mic spoiler spate este integrat în capota portbagajului pentru o forţă de apăsare optimă. Datorită acestei dotări, BMW Concept M4 Coupé nu numai că are valori mai bune ale forţei aerodinamice, dar obţine beneficii de volum şi lungime pentru o prezenţă sportivă atunci când este privit din lateral. Pragurile puternice adaugă un plus la prezenţa sportivă a automobilului pe şosea.

Un detaliu vizibil pe aripi este „branhia” M cu un nou design. Cu design exclusiv, jantele M de 20", în două culori şi cu designul M "double spoke" specific, completează alura sportivă a părţii laterale a maşinii. Jantele "double spoke" cu cinci seturi de spițe şi suprafeţe exterioare lucioase permit vizualizarea frânelor ceramice M Carbon.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW dezvăluie conceptul sportiv M4 Coupe.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 950 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW dezvăluie conceptul sportiv M4 Coupe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei