Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 140 (5347)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opel Adam primește sistemul IntelliLink și aplicația Siri Eyes Free

Opel face un nou pas pentru modernizarea mașinilor de clasă mică. Modelul Adam este acum disponibil şi cu sistemul infotainment IntelliLink ce integrează complet aplicaţia Siri Eyes Free, asistentul inteligent unic Apple ce vine în ajutor în timpul condusului, doar prin comenzi vocale. Cu ajutorul unui buton amplasat pe volan, clienţii care deţin un iPhone compatibil, cu sistem iOS 6, pot transmite în siguranţă comenzi aplicaţiei Siri Eyes Free, fără a-şi lua mâinile de pe volan şi privirea de la drum.

Este mai mult decât o activare vocală tradiţională: se poate vorbi aplicaţiei Siri Eyes Free disponibilă la bordul ADAM pe ton de conversaţie.

Pentru a reduce la minim distragerea atenţiei de la trafic, Apple şi Opel aduc funcţia hands-free la un nivel nou prin modul Siri Eyes Free, cu ajutorul căruia se poate interacţiona cu dispozitivul Apple utilizând doar vocea. Utilizatorii acestei aplicaţii vor observa că pe ecranul dispozitivului nu este afişat textul conversaţiei în timp ce utilizează această funcţie la bordul autovehiculului Adam.

Această caracteristică unică este disponibilă gratuit pentru toate modelele echipate cu sistem IntelliLink ce vor fi comandate de acum înainte.

De asemenea, şi clienţii care deţin deja un autovehicul Adam echipat cu IntellilLink pot beneficia de Siri Eyes Free. Opel oferă o actualizare gratuită a software-ului, ce permite integrarea aplicaţiei Siri Eyes Free în sistemul IntelliLink. Sistemul inovator IntelliLink poate fi actualizat permanent pe perioada deţinerii autovehiculului, pentru a asigura actualizarea sistemului infotainment al autovehiculului la acelaşi nivel cu dispozitivele mobile de comunicare.

Clienţii trebuie să viziteze dealerii Opel pentru a beneficia de actualizare.

Pentru a porni aplicaţia Siri în modul Eyes Free, şoferii nu trebuie decât să îşi conecteze dispozitivul Apple iOS la sistemul de infotainment IntelliLink prin Bluetooth, să efectueze cuplarea la sistem şi să apese butonul de activare vocală de pe volan. Aplicaţia Siri Eyes Free poate fi activată şi în timp ce în fundal funcţionează alte aplicaţii, precum BringGo. În acest timp, volumul muzicii sau instrucţiunilor de navigaţie este redus automat.

Noul sistem infotainment IntelliLink de la Opel ce a debutat odată cu modelul Adam este compatibil atât cu dispozitivele iPhone, iPad şi iPod touch, cât şi cu cele Android.

IntelliLink aduce conectivitatea şi funcţionalitatea smartphone-urilor la bordul autovehiculului în condiţii de siguranţă, prin intermediul unui ecran tactil color, de înaltă rezoluţie, cu diagonala de 7 inch, ce permite conectarea prin Bluetooth sau USB. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel Adam primește sistemul IntelliLink și aplicația Siri Eyes Free.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opel Adam primește sistemul IntelliLink și aplicația Siri Eyes Free0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei