Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 121 (5328)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

BMW introduce ediția M pentru Seria 6

BMW completează oferta actuală cu o ediție interesantă dedicată familiei Seria 6. Aceasta s-a remarcat încă de la început pentru eleganță, exclusivitate, dar și performanțe dinamice remarcabile, dispunând de cele mai rapide modele din gama BMW. În premieră, noua ediţie M Sport oferă o oportunitate exclusivă pentru evidenţierea calităţilor modelelor BMW Seria 6 Coupé, BMW Seria 6 Cabriolet şi BMW Seria 6 Gran Coupé printr-un pachet de echipamente bogat, precum și opțiuni de design speciale.

Ediţia M Sport poate fi combinată cu versiunile 640d xDrive, 640i xDrive și 650i xDrive ale gamei BMW Seria 6 şi va fi disponibilă din luna iulie 2013.

Modelele ediţiei BMW Seria 6 M Sport dispun de pachetul M Sport, care cuprinde pachetul aerodinamic M, jante M de 19 ţoli (din aliaj uşor) cu design double-spoke, proiectoare LED de ceaţă, BMW Individual High-gloss Shadow Line, etriere de frână vopsite în negru şi ţevi de eşapament cromate în nuanţă închisă. Specificaţiile de exterior sunt completate de farurile LED adaptive.

La interior ediția M Sport dispune de volan M îmbrăcat în piele, decoraţiuni M pentru pragurile uşilor şi scaune sport tapiţate cu Alcantara/piele Nappa, dar şi alte dotări opționale care îmbunătățesc eleganța și confortul lui BMW Seria 6. Printre acestea se numără BMW Head-Up Display, afișaj multifuncțional al panoului de instrumente, panoul de bord acoperit în piele Nappa şi sistemul hi-fi Professional cu 12 difuzoare pentru BMW Seria 6 Cabriolet, respectiv 16 difuzoare pentru BMW Seria 6 Coupé şi BMW Seria 6 Gran Coupé.

În gama de dotări este inclus şi pachetul ConnectedDrive Navigation care cuprinde, printre altele, monitor de control de 10,2 ţoli, comenzi vocale, sistem extins hands-free pentru de telefon și BMW ConnectedDrive Services pentru utilizarea BMW Apps şi BMW Online.

Pe lângă acestea, modelele ediţiei BMW Seria 6 M Sport dispun de Park Distance Control  şi cameră pentru vedere în spate, precum şi un sac de schi pentru transport cargo în portbagaj şi în partea din spate a habitaclului.

Toate modelele ediţiei BMW Seria 6 M Sport dispun opţional şi de nuanţa Sakhir Orange metalizat pentru caroserie. Anterior, această culoare era rezervată modelelor BMW M6 Coupé, BMW M6 Cabriolet şi BMW M6 Gran Coupé.

O altă opţiune care este disponibilă exclusiv pentru modelele ediţiei BMW Seria 6 M Sport este tapiţeria interiorului, cu piele BMW Individual Merino, de culoare Opal (granulaţie fină) şi cusături contrastante în nuanţă Sakhir Orange. Aceasta este oferită în combinaţie cu scaunele Comfort şi contribuie la accentuarea calităţilor sportive ale modelului, dar şi a caracterului luxos.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW introduce ediția M pentru Seria 6.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW introduce ediția M pentru Seria 60.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei