Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 75 (5282)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Kia lansează noul Forte Koup

 

Kia a dat publicității detalii despre cel de-al treilea, și ultimul membru, al familiei restilizate Forte care își face debutul cu ocazia Salonului Auto de la New York. Modelul Forte Koup va primi o nouă motorizare pe benzină, supraalimentată, capabilă să producă 201 CP. Cu dimensiuni mai mari și mai rafinat decât predecesorul său, vehiculul Kia își va face debutul spre sfârșitul anului în curs.

După lansările lui Forte sedan și a versiunii cu cinci portiere, noul Coupe completează design-ul puternic europenizat, foarte apreciat, cu o motorizare nouă, performantă.

Este vorba de unitatea GDI de 1,6 l (injecție directă de benzină, supraalimentată) capabilă să producă 201 CP și un cuplu motor maxim de 265 Nm. În această echipare, Kia Forte Koup SX devine cea mai puternică versiune a acestui model produsă vreodată. Vânzările sunt așteptate să debuteze în ultimul trimestru al anului 2013, iar prețurile noului model vor fi comunicate în preajma lansării spre comercializare.

Ca și în cazul modelului cu cinci portiere, noul Forte Koup este disponibil în două versiuni de echipare: EX și SX, existând posibilitatea de a opta între două motorizări și două versiuni de transmisie. Versiunea EX este echipată cu o motorizare GDI de 2 l (173 CP și 210 Nm), în timp ce sportivul SX vine în standard cu noul propulsor pe benzină, supraalimentat, de 1,6 l și cu patru cilindri (201 CP și 265 Nm). EX este echipat standard cu o transmisie automată cu șase trepte de viteze, în timp ce pentru SX motorul poate fi cuplat la o transmisie manuală cu șase rapoarte, sau, opțional, la una automată tot cu șase trepte și cu padele de schimbare montate pe volan.

În ton cu restul gamei Forte, noul Forte Koup oferă cumpărătorilor o listă impresionantă de tehnologii implementate și de sisteme de siguranță. Echiparea standard cuprinde jante din aliaj ușor cu dimensiunea de 16 inch, UVO eServices cu display pentru camera de mers înapoi, tehnologie Bluetooth, volan îmbrăcat în piele și cu comenzi integrate pentru mai multe sisteme, FlexSteer, lumini de zi cu tehnologie LED.

Versiunea de echipare SX le aduce cumpărătorilor în standard jante din aliaj cu dimensiunea de 18 inch, ornament cromat dublu pentru sistemul de evacuare, lămpi cu tehnologie LED. De asemenea, spoilerul are un desen mai agresiv, cu prize de aer mai mari, inserții negre la nivelul grilei radiatorului, sistem de frânare mai mare în cazul punții față, pedalier din aluminiu, scaune și banchetă cu ornamente ce amintesc de fibră de carbon.

Atât versiunile EX cât și cele SX oferă posibilitatea de a se opta pentru faruri cu tehnologie HID, sistem de navigație cu HD Radio, trapă panoramică, volan încălzit, scaun al șoferului disponibil cu zece posibilități de reglare și cu sistem de ventilație, scaune față încălzite, tapițerie din piele, SmartKey, sistem de climatizare pe două zone și oglinzi reglabile electric.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kia lansează noul Forte Koup.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kia lansează noul Forte Koup0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei