Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 iun 2012 - Anul XVII, nr. 146 (5051)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

BMW X1 primește modificări importante

 

BMW a deschis segmentul SUV compact cu X1 ce a devenit un succes remarcabil al mărcii. Acum îşi întăreşte poziţia pe piaţă cu o serie de îmbunătăţiri de design şi tehnologii unice faţă de competiţie, aşa cum este cutia de viteze cu 8 trepte, motorizări noi şi pachetul de tehnologii EfficientDynamics care includ şi modul de funcţionare ECO PRO. Noul model este programat să debuteze pe pieţele din întreaga lume în toamna acestui an.

Modificările de design urmăresc să întărească imaginea noului BMW X1 definit prin agilitate, eleganţă urbană, dar şi prin trăsăturile gamei BMW X – robusteţe şi versatilitate. Pentru o prezenţă mai dinamică, care inspiră forţă, garantează noile faruri de zi cu inele LED şi lumini de accent orizontale LED.

Interiorul a primit o restilizare uşoară, marcată de orientarea mai pronunţată a consolei centrale către conducătorul auto, un element distinctiv al mărcii implementat prima dată la jumătatea anilor ’70. Se remarcă de asemenea un nou design al display-ului iDrive şi folosirea de materiale noi, în special în zona gurilor de aerisire.

Pentru prima dată în gama BMW X debutează liniile de design – BMW xLine şi BMW Sport Line. Este vorba de elemente de personalizare special definite de designeri BMW şi care, alături de pachetul M Sport, oferă posibilităţi suplimentare de individualizare.

Portofoliul de motorizări a fost extins cu o serie de propulsoare noi cu tehnologie BMW TwinPower Turbo. Sunt disponibile acum 5 versiuni diesel şi 3 benzină cu puteri între 116 CP pentru BMW X1 sDrive16d şi 245 CP pentru BMW X1 xDrive28i. Noutăţile sunt X1 sDrive16d (116 CP), care devine cel mai accesibil diesel şi X1 xDrive25d (218 CP). Aceasta din urmă înlocuieşte xDrive23 cu un propulsor tot de doi litri diesel cu două turbine, dar care dezvoltă mai multă putere.

Una dintre cele mai importante noutăţi tehnologice este disponibilitatea cutiei automate cu 8 trepte pentru un total de patru motorizări (20i, 28i, 20d şi 25d). Aceasta, alături de o serie extinsă de măsuri BMW EfficientDynamics, permite reducerea suplimentară a consumului de combustibil cu până la 0,9 litri faţă de versiunile precedente.

Din pachetul de tehnologii BMW EfficientDynamics se remarcă sistemul Auto Start-Stop, disponibil acum şi pentru modelele echipate cu cutia automată cu 8 trepte. Îşi face debutul şi sistemul ECO PRO, care acum poate fi activat sau dezactivat prin intermediul unui buton din consola centrală, amplasat sub sistemul de control al aerului condiţionat. Modul de funcţionare ECO PRO susţine un mod de condus mai eficient prin modificarea răspunsului pedalei de acceleraţie şi regimului de schimbare al cutiei de viteze automată.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive este disponibil standard pentru două versiuni de motorizare, pentru cele mai puternice propulsoare diesel şi benzină. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW X1 primește modificări importante.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 328 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW X1 primește modificări importante0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei