Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 dec 2008 - Anul XIII, nr. 299 (3980)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Volkswagen Passat CC, eleganţă seducătoare pentru 25.900 de euro

Volkswagen i-a cucerit pe europeni cu fiecare generaţie Passat. Anul acesta, atât  clienţii tradiţionali ai mărcii cât şi potenţialii consumatori au pentru prima oară ocazia de a alege, pe lângă versiunile consacrate, sedan şi break, un model unic în gama producătorului german. Passat CC este o limuzină foarte atractivă ce îmbină cu multă eleganţă trăsăturile de bază ale unui sedan cu cele ale unui coupe, din această cauză chiar şi Volkswagen evitând să-l considere doar un simplu coupe, dându-i o denumire şi mai potrivită - Confort Coupe (CC) – subliniind astfel şi principala calitate a modelului. Noul model a debutat oficial în luna iunie, iar până la sfârşitul acestui an urmează să fie disponibil în toate ţările europene. Apariţia versiunii CC a impulsionat vânzările gamei Passat în Europa, contribuind decisiv la dominaţia sa absolută în segmentul unde în ultimii ani nu a avut rival.

Având la bază structura sedanului Passat, proaspătul coupe se diferenţiază de acesta prin dimensiunile sale interioare, dar şi exterioare: 4.796 mm lungime - cu 31 mm mai mult decât Passat sedan, 1.856 mm lăţime - cu 36 mm în plus faţă de acelaşi model, în schimb are cu 50 mm mai puţin în înălţime, adică 1.420 mm. Passat CC se deosebeşte de modelul din care derivă la partea frontală, unde sunt montate noi blocuri optice şi lateral unde portierele găzduiesc o coloană de nervuri. Se remarcă o schimbare radicală la nivelul stopurilor şi a spoilerului spate, uşa portbagajului în care este profilat un eleron, şi evacuările cromate ce dau un aer sportiv limuzinei coupe. Noul model vine echipat cu sistemul de asistenţă pentru păstrarea bandei de circulaţie „Lane Assist”, care controlează maşina astfel încât să revină la poziţia corectă pe carosabil, sistemul de control al condusului dinamic sau „DDC” , care oferă trei setări diferite: „normal”, „sport” şi „confort”.

Pe lângă acestea se mai află sistemele „Park Assist” – o tehnologie care ajută la parcarea automată a maşinii prin simpla apăsare a unui buton şi tehnologia „Automatic Distance Control” – ce menţine o viteza constantă, setată de către şofer, iar pedalele de frână sunt poziţionate într-o stare premergătoare apăsării lor, în caz de necesitate acţionarea frânelor făcându-se mult mai rapid. Noul Passat CC are un preţ de bază pe piaţa românească de 25.922 de euro cu TVA,  pentru modelul cu motorul 1,8 TSI pe benzină de 160 de cai putere, şi poate ajunge până la 37.758 de euro pentru versiunea dotată cu tracţiune integrală 4Motion şi unitatea de 3,6 litri de 300 cai putere, cuplată la o transmisie automată cu 7 trepte şi dublu ambreaj. Pentru motorizarea diesel de 140 de cai putere cu tehnologie de injecţie common-rail, versiunea cu transmisie manuală în 6 trepte are un preţ de pornire de 27.682 euro cu TVA, iar pentru cea echipată transmisie automată DSG preţul de bază este de  29.817 euro cu TVA.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Volkswagen Passat CC, eleganţă seducătoare pentru 25.900 de euro.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Volkswagen Passat CC, eleganţă seducătoare pentru 25.900 de euro5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei