Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 aug 2008 - Anul XIII, nr. 181 (3862)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Ford Focus CC, modelul de vreme bună

Ford ştie cum să te facă să nu treci neobservat vara şi în zilele cu soare zâmbitor. Departe de a fi extravagant, sau de un lux orbitor, dar foarte aproape de hotarul clasei premium, noul Focus CC este continuatorul concepţiei „kinetic design”, acum într-o intepretare ce denotă mai mult gust şi eleganţă.

Este o declinare fericită a popularului Focus, vehicul care în momentul de faţă se laudă cu cea mai diversificată gamă de modele în clasa compactelor.

Lung de 4.51 metri, lat de 1.83 metri, înalt de 1.41 metri, cabrioletul ovalului albastru nu numai că îţi va oferi o experienţă unică la volanul acesteia, dar vei trăi şi avea senzaţii nebănuite într-un ritm trepidant.

În discuţie se află o variantă supusă unei cure de înfrumuseţare, bine venită pentru un vehicul aflat la jumătatea carierei sale.

Focus Coupe-Cabrio, model ce cântăreşte puţin peste 1500 de kilograme, combină utilul cu plăcutul, având un interior primitor şi aspect exterior îngrijit şi echilibrat.

La partea de transmisie este disponibilă o cutie manuală în 5 trepte, iar pe viitor va exista şi o cutie automată cu 6 trepte de viteză şi dublu ambreaj prezentă numai în combinaţie cu un propulsorul turbodiesel  2.0L Duratorq.

Decapotabila este dotată în premieră cu un sistem de control al presiunii în anvelope care funcţionează ca un dispozitiv de alarmare al şoferului când pneurile încep să piardă aer.

Propulsia este formată din patru unităţi, două turbodiesel Duratorq de 109 şi 136 de CP şi două pe benzină Duratec de 1.6 litri-100 cai putere şi 2.0 litri de 145 de cai putere.

Exteriorul nu duce lipsă de noutăţi. Modificările principale sunt operate la grila frontală, blocuri optice şi spoiler, ce va include o uriaşă priză de aer trapezoidală. Capota uşor înălţată iese în evidenţă prim lamela cromată aşezată în dreptul calandrului. Pasajul roţilor ce se continuă la praguri şi spoilere denotă caracterul impetuos al vehiculului supermini, dând exteriorului o notă de originalitate.

Stopurile includ tehnologia LED, iar plafonul se mândreşte cu două bare cromate ca suport pentru bagaje.

Interiorul nu excelează prin nimic, însă notabilă este prezenţa unor noi materiale pentru scaune şi diversificarea paletei de culori pentru tapiţerie.

În habitaclu şoferul va avea la dispoziţie sistemul HMI (Human Machine Interface) ce a debutat pe Mondeo şi despre care se spune că uşurează activitatea la volan, de zi cu zi, a conducătorului auto. Şi interiorul este nou, dar numai la capitolul design şi materiale. Aici Ford se pare a avut destulă inspiraţie şi a decorat habitaclul de aşa manieră încât noul Focus să arate într-adevăr ca o nouă maşină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ford Focus CC, modelul de vreme bună.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 882 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ford Focus CC, modelul de vreme bună0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei