Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 iun 2008 - Anul XIII, nr. 139 (3820)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

BMW scoate din nou pe şosele viitoarea Serie 7

BMW munceşte şi testează intens. Este singura cale de a face din viitoarea Serie 7, vioara întâi în sectorul limuzinelor de lux. Nava-amiral a flotei BMW urmează să fie comercializată din 2009, în timp ce premiera mondială este foarte posibil să aibă loc în toamna acestui an, la Salonul Auto de la Paris.

Săptămână trecută un alt prototip de teste a fost surprins în plină zi pe drumurile publice din jurul oraşului Munchen. În ciuda unui camuflaj foarte atent aplicat peste acele componente vitale ale exteriorului care contribuie decisiv la rafinamentul şi aspectul maşinii, putem spune că noua Serie 7 schimbă registrul estetic fără a se îndepărta de stilul BMW.

Limuzina, cu 30 de ani de carieră la activ, va avea linii mai dinamice, un profil ceva mai seducător dar la fel de sportiv şi elemente stilistice împrumutate de la Concept CS.

Cu un bagaj tehnologic şi mecanic de invidiat, BMW încearcă să îşi depăşească rivalii Audi A8 şi Mercedes S-Klasse, oferind o sumedenie de tehnologii de vârf, o cutie automată în 8 rapoarte, sistemul 4WS, patru roţi viratoare şi motorizări mult mai puternice şi eficiente la partea de consum. Partea estetică este realizată de Chris Bangle autorul ultimelor bombe pe piaţa maşinilor premium X6, Seria 1 Cabrio şi Coupe.

Interiorul va fi sectorul unde se vor produce cele mai multe modificări. Spaţiul pentru pasageri va creşte la fel ca şi gradul de securitate şi confort. Este de aşteptat apariţia unei planşe de bord noi cu o consolă centrală accesorizată şi un tunel median asemănător celui prezent pe X6. Motorizările, unul din capitolele forte ale BMW, vor constitui o gamă destul de diversă ce va începe cu o unitate de 3.0 litri şi se va încheia cu un agregat bi-turbo V12 de 6.0 litri ce va produce peste 500 de cai putere.

Va fi disponibil şi un nou sistem de propulsie hibridă, iar motoarele diesel vor fi dotate în premieră cu catalizator special denumit AdBlue care ajută la scăderea emisiilor de nitraţi.

A cincea generaţie ce va fi dotată pentru prima dată cu sistem de tracţiune integrală, va debuta în prima jumătate a anului viitor, însă se estimează ca BMW să atace piaţa cu noul model chiar din ianuarie sau februarie 2009.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW scoate din nou pe şosele viitoarea Serie 7.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 816 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW scoate din nou pe şosele viitoarea Serie 70.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bmw acesta trimis de
(17 iun 2008, 01:33:25
acele dungi langa faruri sunt din fabrica sau si lea pus el ? daca sunt din fabrica se pot vopsi ?

2.   DUNGILE...... trimis de
(17 iun 2008, 07:37:42
Salutare Alin. "Dungile" de care vorbesti sunt aplicate pentru a ascunde anumite detalii. Este un camuflaj cu un desen care produce efecte optice, special gandit pentru prototipuri de teste. Pe modelul de serie nu vei vedea asa ceva!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei