Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iun 2008 - Anul XIII, nr. 129 (3810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Seat a dezvăluit noul Ibiza SportCoupe

Seat salută clasa maşinilor de oraş cu noua generaţie Ibiza.

La Salonul Auto de la Madrid ce şi-a deschis porţile pe 22 mai, producătorul local a lansat în premieră mondială versiunea de serie a celui mai proaspăt automobil din gama sa, Ibiza, în varianta de caroserie cu 5 uşi după ce în martie la Geneva ne-a încântat cu modelul concept Bocanegra o prefaţă la viitoarea maşină de uzină.  

Ieri, ibericii au publicat primele imagini şi informaţii legate de versiunea în 3 uşi denumită SportCoupe ce urmează să acompanieze din vara acestui an noua compactă Ibiza.

Vor fi disponibile trei nivele de echipare Reference, Stylance şi Sport, ce se remarcă prin dotările bogate şi varietatea echipamentelor oferite ca opţionale.

Din punct de vedere estetic, între cele două versiuni de caroserie nu există nici o diferenţă. Situaţie similară şi la capitolul dotări, respectiv mecanică şi tehnologie.

SportCoupe dispune de o cutie automată cu dublu ambreiaj DSG cu 7 trepte de viteză cuplată la motorul de 1.6 litri şi 105 cai putere, prima transmisie de acest tip disponibilă în segmentul compactelor din clasa B. Transmisia DSG nu numai că asigură reprize mai ferme de acceleraţie şi contribuie la o mai bună gestionare a cuplului motor, dar, în acelaşi timp, ajută la reducerea consumului de carburant cu câteva procente, dacă aceasta este utilizată corespunzător.

Paleta de motorizări este formată din unităţi pe benzină şi diesel, versiunea de bază fiind propulsată de unitatea pe benzină de 1.4 litri şi 80 de cai putere.

Vehiculul compact în 3 uşi este ceva mai mic în dimensiuni, dar exteriorul pare la fel de bine proporţionat. Lung de 4.034 mm şi înalt de 1.428 mm, noul SportCoupe este doar cu 18 mm mai mic în lungime decât Ibiza.  Ambele modele sunt echipate în standard cu sistemele de siguranţă activă ABS şi ESP (programul electronic al stabilităţii).

Agilă şi seducătoare, noua Ibiza SportCoupe va fi asamblată exclusiv la uzina Martorell din Spania, unde se produce aproape toată gama de modele Seat. Versiunea în 3 uşi a compactei Ibiza este prevăzută să debuteze în luna iulie la Salonul Auto de la Londra.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Seat a dezvăluit noul Ibiza SportCoupe.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 484 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seat a dezvăluit noul Ibiza SportCoupe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei