Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 305 (8529)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Finalizarea proiectului „Cresterea capacitatii de rezilienta a societatii YUMM CORPO-RATION SRL prin realizarea de investitii”

YUMM CORPORATION S.R.L., în calitate de Beneficiar, a finalizat proiectul ”Cresterea capacitatii de rezilienta a societatii YUMM CORPORATION SRL prin realizarea de investitii”, COD RUE: 1114, COD SMIS 161420, finanțat prin:

Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, Axa prioritară 4 - Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și asupra pregătirii unei redresări verzi, digitale și reziliente a economiei 

Prioritatea de investiții - Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare

Acţiunea 4.1.1 BIS - Investiţii în retehnologizare în domeniul construcţiilor

Contractul de finanțare nr. 555/1114/POC/4.1.1. BIS-C din 16.05.2023 a fost încheiat cu Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management.

Valoarea totală a proiectului este de 1,529,953.25 lei, din care valoare totala eligibila 1,266,785.00 lei si AM POC a acordat o finanţare nerambursabilă în sumă maximă de 950,088.75 lei, echivalentă cu 75% din valoarea totală eligibilă aprobată.

Obiectivul general al proiectului il reprezinta cresterea capacitatii de rezilienta si consolidarea pozitiei pe piata a YUMM CORPORATION SRL prin dezvoltarea activitatii de constructii drumuri si autostrazi. Scopul proiectului vizeaza cresterea nivelului tehnologic al companiei in conditii de protectie a mediului inconjurator care sa ii permita consolidarea pozitiei pe piata.

Rezultatele prezentului proiect sunt: 

1. Achizitia unui excavator, a unui miniexcavator si a unui buldoexcavator de ultima generatie cu impact asupra protectiei mediului si cresterii productivitatii muncii.

2. Contractarea de servicii gdpr, publicitate, audit de mediu si audit financiar cu impact asupra cresterii capacitatilor manageriale din cadrul companiei.

3. Achzitia unui pachet de digitalizare reprezentat de 1 soft pentru ghidare excavator si 1 site web cu impact asupra eficientizarii activitatii companiei.

 

Implementarea proiectului s-a finalizat la data de 30.12.2023.

Proiect co-finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020.

 

Informaţii suplimentare se pot obţine la:

Robert Bucșa, Funcție: Administrator/ Reprezentant legal

Telefon / Email:  0761.115.775 / office@yummpizza.ro 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Finalizarea proiectului „Cresterea capacitatii de rezilienta a societatii YUMM CORPO-RATION SRL prin realizarea de investitii”.
 Vizualizări articol: 1031 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Finalizarea proiectului „Cresterea capacitatii de rezilienta a societatii YUMM CORPO-RATION SRL prin realizarea de investitii”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Anunturi Fonduri Europene

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei