Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 185 (5392)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Argeş: Un cioban a fost rănit de un urs care îi atacase animalele de la stână

Un cioban de 40 de ani din satul Capul Piscului, localitatea argeşeană Godeni, a fost rănit, duminică, de un urs care i-a atacat animalele de la stână şi pe care a încercat să-l omoare cu o bâtă şi un topor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, la faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD al Detaşamentului Câmpulung Muscel, care l-a preluat pe cioban, rănit la coapsă şi la piciorul stâng, transportându-l la spitalul din localitate.

"Din primele noastre date, rezultă că bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, este în stare stabilă, are zgârieturi pe coapsa şi pe piciorul stâng, provocate de animal. Practic, de două zile acest urs dădea târcoale stânii, unde sunt doi ciobani, reuşind chiar să ia o oaie de acolo, iar duminică dimineaţă animalul a revenit în zonă şi ciobanul a încercat să-l alunge. A vrut să pedepsească animalul, dar a fost atacat. Victima este la spital, în stare stabilă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Sorina Slăvoiu.

Primele date ale anchetei arată că ciobanul, exasperat de atacurile repetate ale ursului din ultimele două zile, a încercat să-l omoare, având asupra lui o bâtă şi un topor, dar a fost atacat de animal.

Localnicii din comuna Godeni, căreia ţi aparţine satul Capul Piscului, spun că în ultimele două luni urşii, în căutare de hrană, au început să coboare ameninţător spre localitate şi la stâna aflată aproape de vatra satului, dar până în prezent nu au avut loc incidente.

Accidentul a fost anunţat la Serviciul Unic de Urgenţă 112 de către colegul ciobanului şi de localnici, care au ajutat victima să ajungă până la locul de unde ambulanţa SMURD l-a preluat şi transportat la Spitalul Municipal din Câmpulung Muscel.

La ora transmiterii acestei ştiri, pacientul a fost internat la spital, pentru investigaţii medicale suplimentare şi tratament, fiind în stare stabilă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Argeş: Un cioban a fost rănit de un urs care îi atacase animalele de la stână.
 Vizualizări articol: 615 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Argeş: Un cioban a fost rănit de un urs care îi atacase animalele de la stână0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei