Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 181 (5388)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eforie: Parcul de distracţii unde un tânăr a murit electrocutat, închis până la terminarea anchetei

Parcul de distracţii din Eforie Nord, unde un tânăr în vârstă de 17 ani s-a electrocutat, luni după-amiază, şi a murit apoi la spital, a fost închis până la finalizarea cercetărilor, în acest caz fiind deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, administratorul parcului de distracţii a fost audiat, marţi, şi a prezentat documentele firmei, iar anchetatorii nu au descoperit nimic în neregulă cu acestea, existând actele necesare pentru desfăşurarea activităţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Până la încheierea cercetărilor, parcul de distracţii din Eforie Nord a fost închis.

Totodată, medicii legişti au efectuat necropsia şi au confirmat că tânărul a murit electrocutat.

Ancheta este în plină desfăşurare, iar mai mulţi experţi tehnici încearcă să stabilească ce anume s-a întâmplat încât a dus la electrocutarea tânărului respectiv. 
Verificări în acest caz efectuează şi Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa şi Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Reprezentanţii CJPC au precizat că de marţi au fost luate la verificat toate parcurile de distracţii de pe litoral pentru a se vedea dacă sunt nereguli şi dacă reprezentanţii acestor unităţi de agrement avertizează consumatorii în privinţa riscurilor la care expun.

Un turist de 17 ani a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Constanţa, luni după-amiază, după ce s-a electrocutat în parcul de distracţii din staţiunea Eforie Nord, pentru că a vrut să se suie în maşinuţele electrice venind direct de pe plajă, ud şi în picioarele goale, în perimetrul de funcţionare al acestora.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, tânărul a fost resuscitat la faţa locului, după care a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Aici, el a fost dus la Camera de Resuscitare, dar, cu toate eforturile medicilor, a murit la scurt timp după ce a fost dus în unitatea sanitară.

Deoarece în urma acestui incident turiştii aflaţi în zonă se revoltaseră pe angajaţii parcului de distracţii, în zonă au fost trimise trupe speciale ale Poliţiei pentru ca situaţia să nu degenereze.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eforie: Parcul de distracţii unde un tânăr a murit electrocutat, închis până la terminarea anchetei.
 Vizualizări articol: 683 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eforie: Parcul de distracţii unde un tânăr a murit electrocutat, închis până la terminarea anchetei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei