Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 180 (5387)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Locuri de muncă disponibile, prin reţeaua Eures, în Germania, Belgia, Norvegia şi Polonia

Germania, Belgia, Norvegia şi Polonia au disponibile locuri de muncă accesibile şi cetăţenilor români, salariile oferite putând ajunge şi la 84.000 de euro anual, potrivit reţelei europene de ocupare, Eures.

În Belgia, este vacant un post de expert senior şofer inteligent şi sisteme de trafic, responsabil tehnic în mai multe proiecte de cercetare orientate spre client în industrie, în domeniul vehiculelor ecologice şi eficiente energetic (CEEV). Orice candidat trebuie să aibă expertiză tehnică în sisteme mecatronice de putere (mare) la vehicule şi în aplicarea lor şi trebuie să vorbească engleza. Salariul oferit variază între 45.000 şi 60.000 de euro brut pe an. Angajatorul precizează că oferă şi un pachet de alte beneficii, contractul urmând să fie full-time şi cu durată permanentă.

Aceeaşi companie belgiană angajează un expert curăţare şi eficienţă energetică a vehiculelor, pentru acelaşi pachet salarial.

În Norvegia, este disponibil un post de inginer structural la o companie internaţională de energie, cu o experienţă de peste 40 de ani în producţia de petrol şi gaze naturale pe platoul continental norvegian. Candidaţii trebuie să aibă studii superioare tehnice (licenţă/master/doctorat), experienţă relevantă de minimum şapte ani, de preferat în proiecte off-shore, cunoaştere aprofundată în analiza şi proiectarea structurală, cunoaşterea reglementărilor şi standardelor relevante, abilităţi excelente de comunicare scrisă şi orală, spirit comercial şi perspectiva lanţului valoric, etică şi integritate personală, interes pentru lucru într-un mediu internaţional, capacitate de înţelegere şi de gestionare a riscurilor.

Pentru ocuparea acestui post se mai cer bune cunoştinţe de limbă engleză sau o altă limbă scandinavă. Salariul oferit este între 64.000 şi 84.000 euro brut pe an, plus bonusuri şi asigurări (inclusiv de pensie). Contractul este pe perioadă nedeterminată.

În Polonia, sunt disponibile patru posturi de analist AR, responsabil cu prelucrarea în timp util şi corectă a activităţilor din departamentul de angajare.

"Se cere experienţă în relaţii cu clienţii (PR), contabilitate sau/şi SAP constituie avantaj; mare atenţie la detalii şi abilităţi analitice; abilitatea de a construi şi de a gestiona o relaţie excelentă cu clientul; dorinţa de a călători în străinătate pentru tranziţie; capacitatea de a lucra cu termen limită şi sub presiune", precizează angajatorul.

Candidaţii trebuie să vorbească la nivel minim B2 limba engleză, precum şi una dintre limbile română, ungară sau cehă, la acelaşi nivel. Salariul oferit variază între 3.500-4.800 zloţi polonezi brut/lună.

În Germania, sunt vacante 10 posturi de manager restaurant a la carte/personal serviciu banchet, la un hotel cu 588 de camere şi apartamente, 25 de săli de conferinţe şi trei restaurante cu specific internaţional. Se cere calificare şi experienţă profesională ca manager de hotel/restaurant a la carte/personal serviciu banchet, flexibilitate şi fiabilitate, precum şi un aspect îngrijit şi bune maniere. De asemenea, candidaţii trebuie să aibă bune cunoştinţe de limba germană şi engleză. Activitatea va începe la 1 octombrie, pe o perioadă de un an cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru este de 40 ore pe săptămână, se va lucra şi în weekend şi de sărbătorile legale, iar salariul nu este specificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuri de muncă disponibile, prin reţeaua Eures, în Germania, Belgia, Norvegia şi Polonia.
 Vizualizări articol: 2055 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Locuri de muncă disponibile, prin reţeaua Eures, în Germania, Belgia, Norvegia şi Polonia5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Norway, norway trimis de
( 6 aug 2013, 12:34:59
Norvegia e cea mai scumpa tara din Europa iti trebe bani de acasa sa supravetuiesti, 18 lei o bere, 15 lei o paine,1litru de lapte e 14lei, 100 lei un pui.
2.   Comentariu trimis de
( 6 aug 2013, 13:37:02
Ciaoooooo Romaniaaaaa !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei