Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 180 (5387)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Organizare

Fundaţia Mişcarea Populară şi-a înfiinţat filiala din Suceava

Marţi, 6 August 2013 (20:15:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 70 de persoane au participat ieri la şedinţa de constituire a filialei Suceava a Fundaţiei Mişcarea Populară. La constituirea filialei sucevene au fost prezenţi preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, precum şi preşedintele interimar al Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, şi unul dintre vicepreşedinţii acestei formaţiuni politice, Theodor Baconschi. După întâlnirea cu susţinătorii suceveni ai „Mişcării Populare”, preşedintele Fundaţiei, Marian Preda, a declarat că viitoarea conducere a filialei din Suceava urmează să fie anunţată în termen de o săptămână. Marian Preda a precizat că pentru preşedinţia Fundaţiei Mişcarea Populară Suceava şi-au depus CV-uri nouă persoane, la care se mai adaugă şi alţi potenţiali ocupanţi ai acestei funcţii, selectaţi în urma întâlnirii de ieri.

„De patru luni de când acest proiect, Mişcarea Populară, a fost lansat, la iniţiativa domnului preşedinte Traian Băsescu, am avansat şi vom avansa în continuare, pentru că trebuie să-i dăm României o alternativă de dreapta credibilă, o opoziţie la acest USL care duce ţara de râpă. Şi după cum se ştie, cifrele statistice ne arată mereu dezastrul spre care se îndreaptă România”, a spus Marian Preda.

El a adăugat că acest dezastru este demonstrat şi de faptul că salariul mediu pe economie a scăzut cu 5 lei faţă de anul trecut, numărul de şomeri este în creştere, iar în luna august 2013 sunt cu 26.000 de şomeri mai mulţi decât în aceeaşi lună a anului trecut.

„De asemenea, deficitul la colectarea fondurilor bugetare este atât de mare încât rectificarea în minus afectează foarte multe domenii, educaţia, investiţiile, şi de aceea ceea ce vedem pentru România arată gri şi chiar negru, dacă nu se vor lua rapid măsuri. Din acest motiv, proiectul Mişcarea Populară, fundaţia şi partidul, va face în continuare o poziţie adevărată faţă de guvernarea de stânga a USL, şi va conduce la formarea unui partid puternic pe dreapta, un partid care să reprezinte dreapta la putere, cât se poate de repede, cel târziu începând cu anul 2016”, a mai spus preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară.

El a precizat că în momentul de faţă sunt aproximativ 100 de suceveni care şi-au declarat susţinerea faţă de Fundaţia Mişcarea Populară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fundaţia Mişcarea Populară şi-a înfiinţat filiala din Suceava.
 Vizualizări articol: 2104 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Fundaţia Mişcarea Populară şi-a înfiinţat filiala din Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei