Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 34 (5241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gigi Becali: Mi-e jenă şi ruşine să revin în ţară

 

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, aflat la Dubai, unde l-a vizitat pe finul său Mirel Rădoi, a declarat, ieri, după ce ÎCCJ l-a condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru sechestrare de persoane, că îi este jenă şi ruşine să revină în ţară.

"Eu nu mai vin. Aici e vorba de principiu. Până acest neam nu îşi schimbă această haină numită stat, pe mine nu mă interesează, pentru că aici nu e vorba de învingători, aici pierde ţara românească. Nu vreau să vorbesc mai multe. De acum hotărârile le voi lua după ce mă consult cu familia mea. Eu vreau să stau într-un loc unde sunt iubit şi agreat. Nu vreau ca familia mea să stea în teroare, nu mai vreau ca familia mea să plângă. Vreau să îmi pun familia la adăpost, vreau să stea liniştită. România nu e un loc sigur. Mi-e jenă, ruşine să vin în ţară. Ăsta e sentimentul pe care îl trăiesc acum", a spus Becali, la RTV.

Gigi Becali a afirmat că doreşte să îşi viziteze pe ascuns familia, pentru că îi este ruşine să fie văzut. "Pe mine mă doare inima, dar nu am ce face, trebuie să îmi pun familia la adăpost. O să vin să o văd pe mama săptămânal, pe ascuns, să nu mă vadă nimeni, pentru că mi-e ruşine şi mi-e jenă să fiu văzut în ţara aia. Păi ce să fac cu mama, că nu pot să o duc în străinătate?", a explicat Becali.

Deşi a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, Gigi Becali se consideră în continuare nevinovat. "Eu nu înţeleg un lucru. Erau cinci judecătoare acolo. Ce vor face aceste doamne judecătoare? Toată viaţa lor vor trăi cu acest coşmar, asta dacă au vreun Dumnezeu. Cum să trăiască ele în familia lor când ştiu că au condamnat un om nevinovat?", a precizat Becali.

 

Va încerca să redevină europarlamentar

Gigi Becali a declarat, la Sport.ro, că se va consulta cu avocaţii săi pentru a vedea dacă va putea să îşi reia mandatul de europarlamentar.

"Am făcut o mare greşeală că m-am retras din mandatul de europarlamentar, că nu aveau curajul să facă asta. M-am retras, am zis că vreau să lupt pentru ţara mea. Am ieşit, iar de acum încolo vreau să lupt pentru familia mea. Nu mi-am dat seama, am fost un idealist şi am greşit. Îmi pare rău că m-am retras din mandatul de europarlamentar. Acum, am pus nişte avocaţi să se intereseze dacă pot să îmi reiau mandatul, pentru că demisia eu nu mi-am dat-o de acolo", a spus Becali.

Gigi Becali a lăsat de înţeles că a fost condamnat la cererea preşedintelui Traian Băsescu. "Omul e tare, are putere. Nu am ştiut că are o aşa mare putere asupra omului puternic. Dacă a putut să facă asta, bravo lui. Dar să ştie un lucru, noi nu răspundem doar pe lumea asta, ci şi pe ailaltă. Toţi cei care au contribuit la lucrul ăsta vor contribui. Ştiţi voi cine e, pentru că altfel nu se explică. Aici nu e vorba de executare sau de suspendare, aici e vorba de batjocură. A zis că el deţine puterea în justiţie şi face ce vrea cu mine. Timpul va demonstra dacă România va rămâne în mâinile lui Dumnezeu sau a lui Satana", a completat Becali.

Finanţatorul FC Steaua a menţionat că va face acţiune la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) de la Strasbourg în acest dosar. "E o decizie care nu e chiar definitivă, definitivă. E definitivă pentru România, dar voi ataca la CEDO, ca să se facă o revizuire. Probabil că va dura un an de zile, după care se vor schimba multe sintagme. Se vor schimba mai multe şi peste un an şi jumătate, după prezidenţiale. Mă doare inima, iar când te doare inima, ea e slăbită de emoţie şi nu poţi să vorbeşti tare. Nu ai cum să fii războinic cu o inimă înmuiată. Pe mine m-au înmuiat. M-au făcut căţeluş. Mie mi-au omorât sufletul, mi-au demonstrat că ei fac ce vor", a afirmat Becali.

Gigi Becali a precizat că va pleca de la Dubai, unde se află într-o vizită la finul său, fotbalistul Mirel Rădoi, direct la Amsterdam, pentru a urmări partida cu Ajax, din 16-imile de finală ale Ligii Europa. "Plec joi la Amsterdam direct de aici. După meci, mă întorc în Bucureşti şi vorbesc cu familia mea. Mă încântă inima că am vorbit cu nevastă-mea şi mi-a zis că orice hotărâre iau, ele o vor accepta, numai să chibzuiesc bine ce hotărâre iau. Acum trebuie să mă consult cu prietenii, trebuie să spun familiei despre ce e vorba. Te simţi puternic când vezi că familia este lângă tine. Aş vrea să văd dacă neamul românesc este alături de mine", a precizat Becali, care a menţionat că la sosirea pe aeroportul din Bucureşti va ieşi cu mâinile sus, în semn de recunoaştere a înfrângerii sale.

"Nu o să mai am prea multe intervenţii, pentru că eu mă declar învins. Când o să vin în aeroport o să vin cu mâinile sus", a spus el.

Gigi Becali a mai spus că nu va renunţa la clubul Steaua. "Nu m-am gândit niciodată să renunţ la Steaua, oriunde aş fi. Ei nu m-au învins pe linie sportivă. Asta este singura armată pe care o mai comand", a conchis Becali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gigi Becali: Mi-e jenă şi ruşine să revin în ţară.
 Vizualizări articol: 866 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gigi Becali: Mi-e jenă şi ruşine să revin în ţară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei