Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 34 (5241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Locul lui Becali

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Am avut un weekend cam fără fotbal, deoarece acolo, la munte, unde am stat de vineri până duminică, fiinţează o firmă oarecum de cablu care transmite nişte programe, vreo 18-20 (dintre care unele fără sunet, altele cu purici – chiar păduchi, după mărime! -, altele de care n-am auzit vreodată), singurul pe care am putut vedea ceva din Bundesliga fiind, desigur, Eurosport. Oricum, am prins în direct catastrofa de la Dortmund, absolut ilogică, din motive pe care nu le detaliez. Erau însă prezente programele de ştiri. Am plecat, aşadar, vineri spre seară, având imprimate pe retină şi timpan ultimele ştiri şi comentarii prinse acasă: Gigi Becali vorbind despre ultimele meciuri amicale ale Stelei şi despre şansele acesteia în dubla cu Ajax; Gigi Becali vorbind despre negocierile de la Consiliul Europei şi perspectivele României în raport cu sumele alocate pe următorii şapte ani; Gigi Becali povestind despre călătoria sa peste mări şi ţări, pe la ceva locuri sfinte, unde urma să aştepte, printre lumânări şi tămâie, hotărârea judecătorilor de ieri; Gigi Becali explicând cum este el parlamentar liberal şi cum tot el este nu liberal, ci preşedinte al PNG; Gigi Becali povestind cum va muta el mormintele tuturor morţilor din familia sa, precum şi pe toţi cei vii în frunte cu el însuşi într-un loc încă nestabilit de pe Terra, în cazul în care va fi condamnat. Ajuns la munte, pe cele câteva programe, mai puţin pe Eurosport şi încă două, m-am lovit de Gigi Becali de dimineaţă până seara, cea mai fascinantă apariţie fiind cea în calitate de membru al Comisiei Juridice din Parlament, vorbind despre modificarea Constituţiei. Vă întreb: credeţi că există undeva pe lume, oriunde, un al doilea individ care să monopolizeze toată reţeaua de televiune dintr-o ţară? Faceţi pariu că nu-i departe vremea când îl vom vedea şi pe canalele unde cred eu că este cu adevărat locul lui, pe Minimax şi Animal Planet?
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locul lui Becali.
 Vizualizări articol: 1326 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Locul lui Becali4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei