Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 ian 2012 - Anul XVII, nr. 17 (4922)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stolojan: Eforturile făcute încep să dea roade, în curând se vor vedea în nivelul de trai

Liderul europarlamentarilor PD-L, Theodor Stolojan, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că apreciază eforturile depuse de români în această perioadă de criză economică şi că aceste eforturi vor începe să dea roade în curând.
Întrebat de jurnalişti dacă are un mesaj pentru protestatari şi pentru români, Stolojan a răspuns: "Apreciez deosebit eforturile făcute de români pentru a repune România pe un drum normal. Aceste eforturi încep să dea roade şi se vor resimţi curând şi la nivelul de trai" .
Fostul premier a precizat că situaţia economică din ţară şi mondială nu permite o ajustare pozitivă imediată a nivelului de trai al românilor, însă ţara noastră are avantajul, spre deosebire de Italia, Grecia sau Ungaria, că s-a stabilizat economic şi financiar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stolojan: Eforturile făcute încep să dea roade, în curând se vor vedea în nivelul de trai.
 Vizualizări articol: 1339 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 7 voturi
Stolojan: Eforturile făcute încep să dea roade, în curând se vor vedea în nivelul de trai1.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(23 ian 2012, 11:10:16
PRESA TREBUIE SĂ FIE ÎN OPOZIŢIE CU PUTEREA !
Dar .. ( ce să-i faci ?! ) dacă banu’ e ca mierea ?!
Care-i diferenţa dintre noi şi Nord-Coreea ? nici una
AZI NU CONTEAZĂ ADEVĂRUL ! ( contează doar SUMA )

Şi se vorbeşte-ngurguţat ( aşea) despre “valori” )
Despre “reformă” , despre Statul de Drept
Dar pentru toţi devine tot mai evident
Că ne trag în piept o gaşcă de “ciori”

Presa-i cu jugu’ pe cap , jug portocaliu cu bani negri
D’asta (azi ) alegerile se pierd , nu se câştigă !
E nevoie urgent ( ’ntre băsişti şi NOI ) de-o verigă
De oameni cu “mintea la locul ei” şi cât-de-cât integri
2.   Avantaj? da. dar pt cine? trimis de
(23 ian 2012, 12:02:12
draga stolo, matale esti un mare specialist si de aceea ne asteptam sa vorbesti despre lucruri concrete, daca poti?!
totusi de ce nu dezvolti putin subiectul referitor la legea salarizarii unice?
cand ai zis de eforturile romanilor ma gandesc ca nu te-ai referit la efortul lui boc de a scoate ordonante ticaloase pe banda rulanta, nu? sau poate te-ai referit la efortul robertei de a fura voturile necesare tradarii din parlament...
2.1  RE: Avantaj? da. dar pt cine? trimis de
(23 ian 2012, 13:07:18
Rusine tie si altor ca tine care traiti in urma cu 20 de ani si care nu sunteti decat niste tineri platiti de USL pentru a posta comentarii rautacioase si mincinoase.
Aici este vorba despre redresarea economica a Romaniei,dar mai citeste o data articolul.
2.2  RE: Avantaj? da. dar pt cine? trimis de
( 4 feb 2012, 16:38:18
Cine vorbeste, ...,,masaeua stricata”a lui Basescu!?
2.3  RE: Avantaj? da. dar pt cine? trimis de
( 4 feb 2012, 16:39:26


Cine vorbeste, ...,,maseua stricata”a lui Basescu!?
3.   Cine să mai credă?! trimis de
(23 ian 2012, 12:11:28
Acelaşi truc ieftin, de a induce electoratului,(electorat şi nu popor sau naţiune, deoarece, pentru ei existăm şi contăm doar la alegeri)sentimentul că se poate şi mult mai rău, dar tot odată speranţa de mai bine.(asta numai dacă guvernează tot ei,altfel...)
Cel mai nimerit să facă aceste sumbre prevestiri, este, bineînţeles, veşnicul înviat din morţi Stolo!("dragă" pentru prieteni)Problema pedeliştilor este, sper eu, că prostimea s-a deşteptat şi nu cred că se va mai mulţumi, cu pomeni pe termen scurt, înainte de alegeri. Sper din tot sufletul să fie aşa, cum mai sper, că indiferent cine va guverna pe viitor, să conştietizeze că nu ne pot păcălii la infinit!
P.S
Mă întreb, unde naiba sunt liderii de sindicat în toată această poveste? Cred că şi cu ei ar trebui făcută o "remaniere"; de jos până sus. Nu de alta, da' prea s-au învechit şi mai ales au pus grăsime şi spune un proverb tătar, că, "lupul sătul nu are chef de vânatoare"!
3.1  RE: Cine să mai credă?! trimis de
(23 ian 2012, 13:10:41
Theodor Stolojan a vorbit in cifre in urma unor sondaje ca Romania isi revine incet dar sigur,pe cand USL despre ce vorbeste?Despre alegeri anticipate si despre cum sa ajunga mai repede la guvernare.Ei isi doresc ceea ce acest mare om a renuntat si cand a renuntat s-a gandit la binele tarii:functia de premier.
4.   USL = Mizerie trimis de
(23 ian 2012, 12:31:31
USL e o mizerie, incearaca prin orice mijloc sa puna mana pe putere. Cand au vazut ca au scazut sub 50 % in sondaje isi dau demisia. Rusine comunistilor.
5.   Stolojan trimis de
(23 ian 2012, 15:49:23
 ☭  de la suceava cu dragoste ... strambule... dute si dormi mai departe... maaa portocaliilor.. ne c-a-c--am pe voi... cred ca o sa sfarsiti in streang... cu cat o mai lalaiti cu demisia o sa se lase cu violente..tara nu mai rezista cu toate cur-vele si strambii din guvernare
6.   Cu multumiri unor TAREINCLANTA trimis de
(23 ian 2012, 15:50:11
pana sa fii TAREINCLANTA ar fi bine sa fii mai tare-n ''coloana vertebrata''.
si pana sa explici tu cam cum e cu cifrele astea si cu sondajele, poate ajungi sa-l intrebi pe draga stolo daca stie ceva despre vreun faliment bancar rasunator in romania ultimilor 20 de ani,sau poate despre cum a inceput sa fiinteze banca transilvania. asa, doar pentru incultura generala.

ai senzatia ca imi convine cum fug banii din petrolul romanesc in buzunare straine cu sprijinul lui nastase?
sau ai senzatia ca imi convine ca vor sa tradeze iar romania spaland milioane de metri cubi de roca cu cianuri, la rosia montana?

concluzia este ca unii traiesc in puf, iar altii muuulti in mizerie si cu firmiturile aruncate din cand in cand de cei care totdeauna ne-au dorit un trai mai bun.
6.1  RE: Cu multumiri unor TAREINCLANTA trimis de
(24 ian 2012, 09:59:54
Despre nemultumirile tale ar trebui sa vorbesti cu Nechifor sa te inscrie in audienta la Patriciu si Iliscu si astefl o sa ai raspiuns la iintrebarle tale pe care tu nu stii cui sa i le pui si vad ca te adresezi guvernului Boc.
6.2  RE: Cu multumiri unor TAREINCLANTA trimis de
( 4 feb 2012, 16:47:41
 ☭  ϑ
7.   Pe Stolo! trimis de
(23 ian 2012, 16:30:24
Internati-l la Socola ca daca era cuminte era prim-ministru.Sa ne lase cu aberatiile sale,tradatorul si pupincuristul.Toti ca el la lada de gunoi a istoriei!!
7.1  RE: Pe Stolo! trimis de
(23 ian 2012, 21:18:38
Bai  ☭ ,batet-ti o laba,si ai multe succesuri la labe cat mai multe mai  ☭ arule,sa traiasca PNL,PD-L=PARTIDUL DEMOCRAT-LABAGIST,du-te akasa si fa-ti o laba in camera si uitate pe pornhub.com si jugraveste-ti casa in alb
8.   USL = Mizerie trimis de
(23 ian 2012, 18:20:39
USL-asii astia vor sa ne trimita inapoi in timp. Foamea de ciolan e asa de mare incat calca in picioare orice principiu doar doar sa ajunga la putere. USL esti o mizerie.
9.   Comentariu trimis de
(23 ian 2012, 19:27:58
nesimtitule.pdl a ajuns la putere deoarece oamenii au avut ceva incredere si in tine deoarecer ia/i mintit ca vei fi prim ministru .dupa ce pdl a castigat alegerile te/au bagat iar la naftalina si te scot din cind in cand.esti un mizerabil.tot teatru ai jucat cu cel chior si la alegerile prezidentiale dein 2004.rusine sa/ti fie.mai vorbesti ca va creste niveluil de trai al oamenilor.este clar ca mai pregatiti ceva .....mincinosilor.
9.1  RE: Comentariu trimis de
(24 ian 2012, 10:03:08
Cand ma uit la liderii PSD si vad ca sunt toti ca niste bunicute,imi dau seama de ce sunt tinerii PSD frustrati.Ca nu o sa ajunga niciodata sa ocupe o functie este invidia pe care o revarsa incorect spre PDL.
10.   Comentariu trimis de
(23 ian 2012, 21:15:44
Momeala ieftina,este mai cosovnuandrei,esti cumva un pd-list platit sa postez aceste comenatarii,este platit de flutur cumva,eu sincer sa-ti faci mai bine o laba in buda,esti un moldovean tradator+imputit=platiti de flutur,adica cine te crezi,HIGHLENDER DE MOLDOVA,bate o laba in fata Elenei Udrea

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei