Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 ian 2012 - Anul XVII, nr. 17 (4922)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şofer oprit cu focuri de armă, după ce a lovit nouă maşini în Capitală

Un şofer a fost oprit cu focuri de armă de către poliţiştii bucureşteni, care au plecat, ieri, în urmărirea lui după ce a lovit trei maşini în timp ce mergea dinspre Rahova spre Unirii, apoi a fugit de la locul accidentului şi a lovit alte şase autovehicule.
Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu, a declarat, ieri, că şoferul, în vârstă de 42 de ani, din Giurgiu, care conducea un autoturism Mercedes, a fost sesizat de un poliţist aflat în zona Piaţa Unirii, care a observat că maşina nu avea plăcuţa de înmatriculare din faţă şi prezenta semne de avarie.
Şoferul a refuzat să oprească la semnalul poliţistului, a intrat pe Bulevardul I.C Brătianu, iar la intersecţia cu strada Halelor a lovit două autoturisme care aşteptau la culoarea roşie a semaforului. Acesta a continuat să meargă, iar în zona magazinului Cocor a lovit alte două maşini parcate.
Bărbatul a mers apoi spre Bulevardul Nicolae Bălcescu, de unde a făcut stânga pe strada Dem I. Dobrescu. După ce a ajuns la intersecţia cu Calea Victoriei, a făcut dreapta pe contrasens, unde a lovit alte două maşini aflate în mers.
Poliţiştii aflaţi în urmărirea lui au tras două focuri de avertisment în plan vertical şi alte trei spre roţile maşinii, iar la intersecţia cu Bulevardul Dacia, pe partea stângă, bărbatul a intrat cu autoturismul în stâlpul unui panou publicitar, a mai spus Ioana Stancu.
Poliţiştii l-au scos din maşină şi l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu consumase băuturi alcoolice.
Bărbatul a fost dus la Spitalul Floreasca pentru investigaţii şi pentru recoltarea probelor biologice, urmând să se stabilească dacă a consumat substanţe stupefiante. Acesta a rămas internat la spital, sub supravegherea unui poliţist.
Ioana Stancu a precizat că în urma verificărilor s-a stabilit că anterior bărbatul a lovit alte trei maşini parcate în zona intersecţiei Calea Rahova cu strada Vasile Croitoru, numărul din faţă al maşinii acestuia rămânând pe stradă în urma accidentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer oprit cu focuri de armă, după ce a lovit nouă maşini în Capitală.
 Vizualizări articol: 432 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şofer oprit cu focuri de armă, după ce a lovit nouă maşini în Capitală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei