Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 oct 2011 - Anul XVI, nr. 246 (4844)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mercedesul condus de Şerban Huidu este asigurat la Astra şi BCR Asigurări

Automobilul Mercedes condus de Şerban Huidu este asigurat pentru răspundere civilă auto (RCA) faţă de terţi la Astra şi, potrivit legislaţiei, limitele de despăgubire ale poliţei pentru pagube materiale se ridică la 750.000 euro, iar pentru vătămări corporale şi deces la 3,5 milioane euro.

Informaţia poate fi obţinută din baza de date CEDAM a Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor.

În schimb, poliţa auto facultativă CASCO a autovehicului a fost emisă de BCR Asigurări, potrivit reprezentanţilor companiei.

Reprezentanţii BCR Asigurări au declarat pentru MEDIAFAX că vor fi achitate toate daunele acoperite de poliţă, fără să dea detalii despre valoarea primei, suma asigurată sau riscurile incluse în contract.

Asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este un contract prin care persoanele prejudiciate în urma unui accident auto produs din vina conducătorului auto asigurat primesc despăgubiri pentru daunele materiale şi/sau vătămările corporale suferite.

Scopul poliţei este ca persoanele păgubite să primească obligatoriu despăgubiri pentru daunele suferite, independent de situaţia materială a celui care a produs paguba.

Conform normelor CSA, pentru pagube materiale produse într-un accident, indiferent de numărul persoanelor prejudiciate, limita de despăgubire a fost stabilită pentru anul 2011 la un nivel de 750.000 euro, echivalent în lei.

Pentru anul viitor, limita de despăgubire pentru aceste riscuri va creşte la un milion de euro.

În cazul vătămărilor corporale şi decese, limita de despăgubire pentru acest an este de 3,5 milioane de euro şi va creşte la 5 milioane de euro în 2012.

Poliţa CASCO este o asigurarea auto facultativă pentru avarii şi furtul vehiculelor. În general, un astfel de contract acoperă mai multe riscuri, cum ar fi ciocniri, loviri, răsturnări, căderi, incendiu, explozie, inundaţii, prăbuşire sau alunecare de teren, ploaie torenţială, grindină.

De asemenea se pot acoperi furtul autovehiculului şi părţile componente ale acestuia, precum şi pentru pagubele provocate autovehiculului ca urmare a furtului sau a tentativei de furt.

Astra este liderul pieţei de asigurări din România, cu venituri din prime subscrise de 1,08 miliarde de lei, în creştere cu 34% faţă de 2009. Din totalul veniturilor, segmentul RCA a generat prime de 603,95 milioane de lei, de la 289,76 milioane de lei în 2009.

Societatea a fost înfiinţată în anul 1991 şi este controlată indirect de omul de afaceri Dan Adamescu, prin firma The Nova Group Investments România SA.

BCR Asigurări este parte a grupului austriac Vienna Insurance Group.

Realizatorul TV Şerban Huidu a provocat, duminică, în jurul orei 11.55, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus, un accident după ce a pătruns cu maşina pe contrasens, pe un carosabil umed, în condiţiile în care ningea, şi a lovit un autoturism Dacia Logan în care se aflau trei persoane.

În urma accidentului şi-au pierdut viaţa şi şoferul Daciei - Ştefan Lungu Balogh, de 65 de ani - şi Magda Drăghici, de 54 de ani, aflată în dreapta şoferului. Cele două persoane erau din municipiul Braşov. Şoferul Daciei a murit pe loc, iar femeia a murit la scurt timp. Luni, a decedat şi al treilea pasager din Logan, un bărbat de 57 de ani, Ion Garbiş, din municipiul Braşov.

Şerban Huidu se afla la volanul unui autoturism de teren Mercedes şi circula dinspre Capitală spre Braşov. El se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 şi 4 ani şi cu bona acestora. În urma accidentului, toţi cinci au fost duşi la spital, duminică seară fiind externaţi copiii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mercedesul condus de Şerban Huidu este asigurat la Astra şi BCR Asigurări.
 Vizualizări articol: 582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercedesul condus de Şerban Huidu este asigurat la Astra şi BCR Asigurări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei