Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 oct 2011 - Anul XVI, nr. 246 (4844)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Huidu, într-un SMS adresat colegilor de la Prima TV: Regret enorm! Vom ajuta familiile cât putem

Şerban Huidu, implicat duminică într-un accident rutier în care şi-au pierdut viaţa trei persoane, le-a trimis un mesaj colegilor săi de la Prima TV în care scrie că regretă enorm cele întâmplate şi va ajuta cât poate familiile victimelor, potrivit textului remis MEDIAFAX de postul TV.

"Regret enorm! Dacă aş putea da timpul înapoi... Am contactat familiile lor. Le vom ajuta cât putem. Din păcate nu pot aduce înapoi ce au pierdut...", spune Huidu în mesajul transmis colegilor.

Realizatorul TV Şerban Huidu a provocat, duminică, în jurul orei 11.55, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus, un accident după ce a pătruns cu maşina pe contrasens, pe un carosabil umed, în condiţiile în care ningea, şi a lovit un autoturism Dacia Logan în care se aflau trei persoane, care şi-au pierdut viaţa.

Şerban Huidu prezenta, împreună cu Mihai Găinuşă, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum şi emisiunea săptămânală de la Prima TV "Cronica Cârcotaşilor".

Reprezentanţii Prima TV au precizat ieri pentru MEDIAFAX că emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV şi Kiss FM nu va mai fi difuzată în această săptămână.

În urma accidentului de duminică şi-au pierdut viaţa şoferul Daciei - Ştefan Lungu Balogh, de 65 de ani - Magda Drăghici, de 54 de ani, şi Ion Garbiş, de 57 de ani.

Şerban Huidu se afla la volanul unui autoturism de teren Mercedes şi circula dinspre Capitală spre Braşov. El se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 şi 4 ani şi cu bona acestora. În urma accidentului, toţi cinci au fost duşi la Spitalului Judeţean Braşov, duminică seară fiind externaţi copiii.

Ieri, Şerban Huidu, soţia sa şi bona au fost aduşi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde au fost investigaţi, urmând ca soţii să fie externaţi în aceeaşi seară, în timp ce bona va rămâne la spital.

 

Mercedesul condus de Şerban Huidu, asigurat la Astra şi BCR Asigurări

Automobilul Mercedes condus de Şerban Huidu este asigurat pentru răspundere civilă auto (RCA) faţă de terţi la Astra şi, potrivit legislaţiei, limitele de despăgubire ale poliţei pentru pagube materiale se ridică la 750.000 euro, iar pentru vătămări corporale şi deces la 3,5 milioane euro.

În schimb, poliţa auto facultativă CASCO a autovehiculului a fost emisă de BCR Asigurări, potrivit reprezentanţilor companiei.

Reprezentanţii BCR Asigurări au declarat pentru MEDIAFAX că vor fi achitate toate daunele acoperite de poliţă, fără să dea detalii despre valoarea primei, suma asigurată sau riscurile incluse în contract.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Huidu, într-un SMS adresat colegilor de la Prima TV: Regret enorm! Vom ajuta familiile cât putem.
 Vizualizări articol: 1452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Huidu, într-un SMS adresat colegilor de la Prima TV: Regret enorm! Vom ajuta familiile cât putem0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei