Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 mai 2011 - Anul XVI, nr. 119 (4717)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vali Vijelie, în atenţia Poliţiei pentru lipsire de libertate

Cântăreţul Vali Vijelie se află în atenţia Poliţiei, pentru lipsire de libertate, distrugere şi tulburarea ordinii publice, după ce el, împreună cu alte trei persoane, ar fi luat cu forţa, sâmbătă, o femeie dintr-un salon de înfrumuseţare.

Surse din Poliţie susţin că "tânăra ar fi fost băgată cu forţa într-o maşina de patru bărbaţi, printre care şi Vali Vijelie, pentru că femeia a încercat să rupă relaţia cu acesta".

"Fratele acesteia şi încă o persoană, fiul patroanei salonului de unde a fost luată fata, au încercat să sară în ajutorul ei, moment în care una din cele patru persoane care au luat-o pe tânără a spart parbrizul maşinii fiului patroanei", au mai declarat sursele citate, adăugând că apoi cei patru bărbaţi veniţi la salon au plecat cu fata.

Cântăreţul ar fi fost întrebat de poliţişti în legătură cu incidentul petrecut sâmbătă.

Într-un comunicat, remis, sâmbătă, de Poliţia Capitalei, se arată că instituţia a fost sesizată prin Apelul de Urgenţă 112, că pe strada Anton Bacalbaşa, sector 4 Bucureşti, a avut loc un scandal şi că o tânără a fost luată cu forţa de către patru bărbaţi şi urcată într-o maşină, după care au plecat.

La faţa locului s-a deplasat, de urgenţă, o echipă formată din poliţişti ai Sectorului 4 şi Secţiei 26, care au demarat cercetările.

Potrivit comunicatului, la adresa menţionată au fost identificaţi doi tineri, unul dintre aceştia fiind chiar fratele tinerei menţionate în sesizarea telefonică.

Cei doi au declarat că patru bărbaţi, au pătruns în locaţia unde fata îşi desfăşura activitatea, un salon de înfrumuseţare, pe motiv că aceasta nu mai dorea relaţia de prietenie pe care o avusese cu unul dintre ei.

Tânăra a încercat să fugă pe fereastră, dar a fost prinsă şi urcată în maşină. În scandalul declanşat, cei patru bărbaţi au spart parbrizul unui autoturism de lux, care aparţine fiului patroanei salonului.

A fost contactată şi tânăra, iniţial telefonic, după care, în jurul orei 21.00, a fost găsită la domiciliu, dar a refuzat să colaboreze cu poliţiştii.

Cercetările sunt continuate de Secţia 26 Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, conform plângerii formulate de către proprietarul autoturismului, împotriva lui Valentin R.

De asemenea, în baza declaraţiilor furnizate de către martori, poliţia s-a sesizat din oficiu şi efectuează cercetări şi sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, dar şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vali Vijelie, în atenţia Poliţiei pentru lipsire de libertate.
 Vizualizări articol: 497 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vali Vijelie, în atenţia Poliţiei pentru lipsire de libertate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei