Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 mai 2011 - Anul XVI, nr. 110 (4708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Buzău: O tânără şi copilul său de 11 luni au fost găsiţi morţi în casă

O femeie de 26 de ani din Buzău a fost găsită spânzurată, miercuri, în bucătăria apartamentului său, iar copilul ei în vârstă de 11 luni a fost descoperit mort, în aceeaşi încăpere.

Femeia găsită spânzurată este soţia unui medic irakian care lucrează la Spitalul Judeţean Buzău, el fiind cel care a solicitat pompierii pentru a debloca uşa locuinţei, care era încuiată pe dinăuntru.

Potrivit comisarului şef Nicolae Zaharia de la Poliţia Judeţeană Buzău, femeia nu a lăsat nici un bilet de adio, iar în urma discuţiilor purtate de anchetatori cu soţul acesteia, aflat încă în stare de şoc, a reieşit că tânăra ar fi avut mai multe depresii după naştere.

El spune că principala ipoteză este că femeia s-a sinucis, pe fondul unei căderi nervoase.

Comisarul-şef Nicolae Zaharia a adăugat că femeia avea o plagă tăiată în zona gâtului, pe care şi-ar fi provocat-o înainte de a se spânzura.

Anchetatorii susţin că cel care a sunat la 112 a fost soţul tinerei, medicul irakian, care se întorsese de la serviciu şi nu a putut intra în casă, apartamentul, situat la parterul unui bloc de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Buzău, fiind încuiat pe interior.

Bărbatul a sunat de mai multe ori la uşă, după care s-a uitat pe geamul apartamentului şi, pentru că a văzut că soţia sa nu se mişca, a chemat pompierii pentru a debloca uşa.

Pompierii au găsit-o pe femeie spânzurată în bucătărie. În aceeaşi încăpere a fost descoperit mort, pe o pernă aşezată pe podea, şi copilul celor doi soţi, în vârstă de 11 luni.

Pompierii de la ISU Buzău care au ajuns primii la locuinţa respectivă spun că în momentul în care au intrat în apartament se simţea miros puternic de gaze, însă poliţiştii spun că în momentul în care au ajuns ei nu era miros de gaz, iar aragazul era închis.

Cadavrele celor doi au fost ridicate de medicii legişti, urmând ca necropsiile să fie făcute în cursul zilei de joi.

Comisarul-şef Nicolae Zaharia a spus că în acest moment nu se ştie care dintre cei doi a murit primul şi nici dacă bebeluşul s-a intoxicat cu gaze, aşa cum arăta o primă ipoteză.

Femeia, care este de origine irakiană, era căsătorită cu medicul irakian din anul 2007, între cei doi fiind o diferenţă de vârstă de peste 20 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit anchetatorilor, cei doi s-au căsătorit în anul 2007, la scurt timp după ce s-au cunoscut în Siria.

Femeia, născută în anul 1985, de origine irakiană, avea rezidenţă temporară în România, în timp ce soţul ei, Al-Azzawi Ala-Aldin, care este medic cardiolog la Spitalul Judeţean Buău, din octombrie 2003, are dublă cetăţenie, româno-irakiană.

Tânăra ar fi ajuns în România în anul 2008, vecinii susţinând că aceasta nu ştia limba română.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Buzău: O tânără şi copilul său de 11 luni au fost găsiţi morţi în casă.
 Vizualizări articol: 456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Buzău: O tânără şi copilul său de 11 luni au fost găsiţi morţi în casă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei