Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 mai 2011 - Anul XVI, nr. 108 (4706)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Concluzia după misiunea FMI este că suntem pe drumul cel bun, dar reforma trebuie continuată

Concluzia după misiunea de evaluare a Fondului Monetar Internaţional este că România se află pe drumul cel bun, dar reforma trebuie continuată, a declarat, luni, ministrul interimar al Muncii, Emil Boc, precizând că are un optimism moderat în ce priveşte evoluţia viitoare.

"Avem şanse să ieşim din recesiune, dar acesta este doar un pas din ieşirea din criză. Trebuie continuată reforma începută şi trebuie continuată în acelaşi ritm reforma companiilor de stat. Orice companie de stat sau regie pe pierdere înseamnă bani din buzunarul cetăţeanului. Se impune o reformă în profunzime a regiilor şi a companiilor de stat", a declarat primul-ministru Emil Boc, care asigură interimatul la Ministerul Muncii.

Primul-ministru a precizat că refuzul liderilor Alianţei Socialiste, de a discuta cu reprezentanţii FMI, reprezintă o fugă de responsabilitate care dă un semnal negativ şi altor state.

"Sper ca liderii Alianţei Socialiste să înţeleagă până la urmă că România nu poate să reuşească decât prin măsuri coerente şi că trebuie să promovăm măsuri care să facă din România o ţară care să nu se bazeze pe promisiuni electorale. România nu mai poate face promis fără acoperire pentru că se întorc împotriva noastră", a declarat ministrul intermar al Muncii.

Întrebat dacă nu a făcut promisiuni electorale fără acoperire, Emil Boc a recunoscut că a susţinut creşterea salariilor profesorilor şi că acest lucru a fost o greşeală pe care şi-a asumat-o.

Boc a adăugat că dacă datele statistice din lunile ianuarie şi februarie vor fi confirmate, de către Institutul Naţional de Statistică, şi pentru luna martie, România are toate şansele să iasă din recesiune, ca primă etapă pentru ieşirea din criză.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Concluzia după misiunea FMI este că suntem pe drumul cel bun, dar reforma trebuie continuată.
 Vizualizări articol: 448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: Concluzia după misiunea FMI este că suntem pe drumul cel bun, dar reforma trebuie continuată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei