Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 feb 2008 - Anul XIII, nr. 42 (3723)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pachetele de ţigări, inscripţionate din iulie şi cu fotografii

Pachetele de ţigarete comercializate în România vor avea inscripţionate, de la 1 iulie, atât textul unui avertisment, cât şi o fotografie color sau altă ilustraţie care arată consecinţele fumatului asupra sănătăţii, informează Ministerul Sănătăţii Publice.

În conformitate cu Legea nr. 349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun, cu modificările ulterioare, pachetele de ţigarete comercializate în România şi ambalajele lor exterioare vor fi inscripţionate, de la 1 iulie 2008, cu avertismente combinate, adică vor conţine atât textul unui avertisment adiţional, cât şi o fotografie color sau altă ilustraţie care arată consecinţele fumatului asupra sănătăţii, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Sănătăţii.

Aceste avertismente au ca scop reducerea consumului de tutun prin conştientizarea populaţiei asupra consecinţelor fumatului pentru sănătate.

Tipărirea avertismentelor combinate se va face utilizând font Helvetica îngroşat (bold), prin similitudine cu avertismentele generale şi adiţionale folosite în prezent, precizează Ministerul Sănătăţii

Începând cu 1 ianuarie 2009, aceste avertismente vor fi tipărite şi pe pachetele şi pe ambalajele exterioare ale celorlalte produse din tutun destinate fumatului, cu excepţia trabucurilor ambalate la bucată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pachetele de ţigări, inscripţionate din iulie şi cu fotografii.
 Vizualizări articol: 474 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pachetele de ţigări, inscripţionate din iulie şi cu fotografii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare de pui cu varză de Bruxelles 2 porţii - 40 minute 10 aripioare de pui500g varză de Bruxelles50g unt50ml ulei (pref. măsline)50g ardei gras roşu1 lămâie± sare, piper Varza se opăreşte 1-2 minute în apă clocotită cu puţină sare, apoi se... Citeşte