Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 feb 2008 - Anul XIII, nr. 26 (3707)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stolojan: Suntem în plină ciorbă românească

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat că decizia Curţii Constituţionale privind legea CNSAS demonstrează că "suntem în plină ciorbă românească în ceea ce priveşte modul de abordare a unei probleme" şi şi-a exprimat dorinţa ca Mona Muscă să revină în politică.

"Suntem în nota obişnuită din România, de neseriozitate totală şi aici nu vorbesc despre decizia Curţii Constituţionale. Vorbesc despre neseriozitate totală în abordarea unei probleme, în găsirea unei soluţii pentru problema respectivă, în aplicarea acesteia", a declarat Stolojan.

El a precizat că, în opinia sa, soluţia care s-a preconizat, anume ca oamenii care se dovedesc că au colaborat cu Securitatea în sensul de poliţie politică să facă un pas înapoi o perioadă de timp, trebuia să fie aplicată.

"A ieşit o lege. Am constatat că instituţia creată să aplice legea nu avea dosarele şi se făcea că lucrează pentru că toate verdictele erau puse sub semnul întrebării din cauză că nu existau dosarele. Din 2005, după venirea lui Traian Băsescu ca preşedinte, această instituţie a început să capete sute de mii de dosare şi se presupunea că are toată informaţia la dispoziţie. Acum ne trezim că CC constată că legea nu e constituţională. Suntem în plină ciorbă românească în ceea ce priveşte modul de abordare al unei probleme", a explicat Stolojan.

 

Cazul Mona Muscă.

Referindu-se la cazul fostei sale colege de partid Mona Muscă şi la posibilitatea ca aceasta să revină în politică după acest verdict al CC, Theodor Stolojan a declarat că şi-ar dori ca aceasta să reintre în politică.

"Doamna Mona Muscă, şi asta este părerea mea personală, nu a făcut poliţie politică. Cel puţin ceea ce s-a publicat la vremea respectivă - şi a publicat şi dânsa dosarul - nu reprezentau probe de poliţie politică. A fost rezultatul unei acţiuni politice. Eu mi-aş dori să revină în politica românească pentru că dânsa a făcut lucruri extrem de bune, inclusiv transparenţa în administraţia publică, accesul la informaţia publică şi multe alte iniţiative", a spus prim-vicepreşedintele PDL.

Stolojan a menţionat că "Mona Muscă este o persoană cu mult bun simţ" şi, dacă va reveni în politică, aşa cum a şi declarat, în cazul introducerii votului uninominal, consideră că aceasta va obţine votul alegătorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stolojan: Suntem în plină ciorbă românească.
 Vizualizări articol: 399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stolojan: Suntem în plină ciorbă românească0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Referitor la Mona Musca trimis de
( 1 feb 2008, 20:14:35
Doresc din tot sufletul sa revina d-na Mona Musca in politica.Era o femeiei politician deosebita.Te asteptam la Suceava.
2.   Referitor la Mona Musca trimis de
( 1 feb 2008, 20:15:57
Doresc din tot sufletul sa revina d-na Mona Musca in politica.Era o femeiei politician deosebita.Te asteptam la Suceava.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Legume gratinate 2 porţii - 50 minute 500g cartofi2 roşii1 vânătă mai mare sau 2 mai mici1 ceapă2 căţei de usturoi450g telemea2 linguri pastă de roşii2 linguri făină300ml supă de legume2 linguri cimbru proaspăt450ml iaurt4 linguri ulei2 ouăsare, piper ... Citeşte