Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 feb 2012 - Anul XVII, nr. 34 (4939)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un tânăr român, rămas fără loc de muncă în Marea Britanie, se vinde pe eBay

Un român din Coventry care a rămas fără loc de muncă s-a pus la vânzare pe eBay, pentru a îşi putea câştiga existenţa, relatează Coventry Telegraph în ediţia electronică.

În vârstă de 25 de ani, Alex Bălaşa a plecat în Marea Britanie în luna octombrie, cu scopul de a începe o nouă viaţă. Soţia sa însă l-a părăsit, luându-i toate economiile.

"La începutul acestui an nu aveam nimic, nu aveam unde să stau, nu aveam slujbă, bani sau venit. Am venit în Coventry pentru a începe o nouă viaţă şi m-am străduit. După câteva luni grele, acum încerc să îmi refac viaţa şi mă promovez oriunde pot - spre exemplu eBay. Este riscant dar îmi place să îmi asum riscuri. Oamenii mă pot cumpăra pentru o zi, o săptămână sau o lună, nu contează pentru mine. Vreau doar să fac ceva cu viaţa mea", a declarat tânărul, care este şi absolvent de studii superioare.

Preţul pe care el îl cere pe pagina de Internet este de 60 de lire sterline (aproximativ 70 de euro) pentru opt ore pe zi.

Pe pagina sa se poate citi o listă de aptitudini personale precum şi un mesaj pentru utilizatori : "Cumpără-mă şi foloseşte-mă... Merg oriunde în Marea Britanie".

"Când eram tânăr, am cheltuit bani pe studii în loc să mă joc afară cu prietenii mei. Am învăţat şi acum sunt pregătit să fac multe lucruri. Nu pot aştepta să se întâmple ceva, aşa că mă promovez pe eBay şi încerc să găsesc metode să câştig bani şi să am un venit lunar stabil. Vreau doar să muncesc", a mai declarat tânărul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr român, rămas fără loc de muncă în Marea Britanie, se vinde pe eBay.
 Vizualizări articol: 551 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Un tânăr român, rămas fără loc de muncă în Marea Britanie, se vinde pe eBay4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Suna sinistru chiar si pentru o gluma fortata... trimis de
(27 mar 2012, 23:32:31
Pretind ca am simtul umorului dar chiar de initial tanarul cu pricina ce se vinde pe internet , a vrut sa para spiritual si sa arate ca nu are blocaje conceptuale, totusi se descopera in toata atitudinea sa o disperare la limita si un abandon al demnitatii proprii.
Nu e bine sa ne fortam limitele in aemenea moduri , oricat de teribilisti am vrea sa fim , spun asta pentru ca am mai vazut gesturi asemanatoare care au inceput bine dar au sfarsit nefericit. Viata prin esenta ei este frumoasa si de aceea nu trebuie sa luam acest dar in deradere. Bineinteles ca a astepta ca cineva sa hotarasca asupra vointei tale si tu sa executi , pare gestul cel mai usor de facut ce nu necesita nici macar implicare de vointa , dar asta cui foloseste ???
Nu e totuna sa vegetezi ca un obiect dotat cu inteligenta sau sa traiesti ca un obiect care gandeste. E o diferenta subtila la care subscriu si cu care ne delimitam rationalul uman de restul lumii. Bineinteles ca noile valuri ale integrarilor in absolut elimina aceasta individualizare sustinand t dizolvarea in nimic a personalitatii dar asta nu e decat o tehnica de manipulare. Sa zici ca te vinzi pentru orice , la un pret dat ... cred ca e prea mult pentru demnitatea umana si de aceea nu-l compatimesc pe nefericit ci il deplang.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei